Siófok  10  •  3.9 kn       

Keszthely  8.1  •  0 kn       

Balatonfüred  9.6  •  3.5 kn       

Balatonboglár  9.4  •  3.8 kn       

Orfű   •  3 kn       

Velencei-tó  5.7  •  4.9 kn       

Tiszafüred  7.1  •  4.8 kn       

Mályi-tó  7.2  •  2.2 kn       

2021. szeptember 23., csütörtök
Orvos- Gyógyszerész Kupa Folyamatos tájékoztatás

Folyamatos tájékoztatás

A Compass Magazin negyedik éve a „Tájékozódás a parton: programajánló és hírmondó” szlogennel jelenik meg, ezzel is azt üzenve, hogy a Compass online és print kommunikációja elsősorban a vitorlás rendezvényekhez kötődik.

Orvos- Gyógyszerész Kupa Megújult a balatoni viharjelzés

Megújult a balatoni viharjelzés

A tavat három medencére osztották, így pontosabb, és területre szabott előrejelzést tudnak adni. Fonyód-Bélatelepen és Balatonlábdihegyen új fix viharjelző állomásokat építtettek, és ezeket 14 mobil viharjelző állomással egészítették ki.

Orvos- Gyógyszerész Kupa Orvos-Gyógyszerész Kupa a Compass Regatta Hétvégén

Orvos-Gyógyszerész Kupa a Compass Regatta Hétvégén

Június elsején Siófokon indul a Compass Regatta Hétvége programja és június 3-án, vasárnap délutánig biztosít tartalmas szórakozást a résztvevőknek. A vitorlás rendezvény kiemelt, ugyanakkor nem egyetlen programja a IV. Surgicare Orvos-Gyógyszerész Kupa. Három nap, négy regatta a Balaton fővárosában.

Orvos- Gyógyszerész Kupa Fritz-Segel Tour Siófokon

Fritz-Segel Tour Siófokon

Június 2-án, Siófokon kerül megrendezésre a II. Fritz-Segel Tour, hagyományos túraverseny a yardstick osztályok részvételével. A verseny része a Compass Regatta Hétvégének.

Orvos- Gyógyszerész Kupa Orvos-Gyógyszerész Kupa Siófokon

Orvos-Gyógyszerész Kupa Siófokon

Idén negyedik alkalommal rendezi meg a Lellei Vitorlás Egylet és a Compass magazin a SurgiCare Orvos-Gyógyszerész Kupát.

Orvos- Gyógyszerész Kupa Bejött az időjárás előrejelzés … sőt!

Bejött az időjárás előrejelzés … sőt!

Hosszú idő után ismét van vitorlásversenye a lellei Bahart kikötőnek. A helyi étterem fontosnak találta, hogy visszahozza a kikötőbe a versenyvitorlázást. A Sekli Étterem és a Lellei Vitorlás Egylet megalapította a Sekli Kupát, mely nevében ugyan hasonlít a korábban oly sikeres Aranysekli versenyekre, de valójában a két regattának semmi köze egymáshoz.

Orvos- Gyógyszerész Kupa  Sekli Kupa (YST 2011/3) – Balatonlelle, 2011.06.25.

Sekli Kupa (YST 2011/3) – Balatonlelle, 2011.06.25.

Június 25-én szombaton a Balatoni Hajózási Zrt. balatonlellei kikötőjében folytatódik a Yardstick Trophy Nagyhajós Kupasorozat. A YST 2011 harmadik állomása a Sekli Kupa lesz.