Siófok  11.6  •  3.2 kn       

Keszthely  10.9  •  5 kn       

Balatonfüred  11.3  •  2.6 kn       

Balatonboglár  11.8  •  1.9 kn       

Orfű  11  •  4 kn       

Velencei-tó  14  •  5.4 kn       

Tiszafüred  12.9  •  4.3 kn       

Mályi-tó  12.3  •  4.9 kn       

2024. április 25., csütörtök

V. ACO – FGF Közmű és Épületgépész Kupa

Ez a cikk több mint egy éve frissült legutóbb. Elképzelhető, hogy a benne szereplő információk mára elavultak, vagy az esetleg megadott hivatkozások már nem működnek, vagy már más tartalomra mutatnak mint a megjelenés időpontjában.

Szokás szerint augusztus végén rendezi a Lellei Vitorlás Egylet a Közmű Kupát, amely az idei évtől már az épületgépészeket is várja versenyezni.

V. ACO – FGF Közmű és Épületgépész Kupa

A rendezők még az év elején megállapodtak a Magyar Épületgépészek Szövetségével, hogy a versenyt támogató szakmai szervezetek sorába lép a MÉGSZ. A épületgépészek konferenciával, termékbemutatókkal, verseny és nézőhajókkal készülnek színesebbé tenni a szakmai regattát.
Az ötletgazda érdekeltségébe tartozó FGF már a kezdetektől támogatja a versenyt, de a tavalyi esztendőtől az ACO magyarországi leányvállalata is kiemelt partnere a rendezvénynek, sőt az ide évtől névadója. A víz, gáz, villamos és hulladékhasznosítási szektor képviselői mellett most már az épületgépészek is vízre szállnak a Közmű és Épületgépész Kupáért. Augusztus 27-29. napjain vitorlásversenyekkel és szakmai illetve társasági programokkal várja az érdeklődőket az V. ACO – FGF Közmű és Épületgépész Kupa. Szombaton túraverseny lesz, míg vasárnap pályafutamokra kerül sor. A verseny állandó betétfutama a Bavaria Nagydíj a szombati túraverseny keretei között kerül megrendezésre, melyen a Bavaria gyár hajói, a Bavariás vitorlázók versenyeznek egymással a típus hazai forgalmazójának kiírása szerint.
 
Versenykiírás
 
Bővebb információ és nevezés

Taroltak az osztrákok a 22-es Binnenyolle Eb-n Előző

Taroltak az osztrákok a 22-es Binnenyolle Eb-n

Motorola Négykezes Kupa Következő

Motorola Négykezes Kupa