Siófok  9.4  •  4.2 kn       

Keszthely  6.9  •  4 kn       

Balatonfüred  9.1  •  1.7 kn       

Balatonboglár  9.5  •  5.3 kn       

Orfű  •  6 kn       

Velencei-tó  9.5  •  3 kn       

Tiszafüred  8.3  •  3.7 kn       

Mályi-tó  10.7  •  1.8 kn       

2024. április 27., szombat

Orvos-Gyógyszerész Kupa a Compass Regatta Hétvégén

Ez a cikk több mint egy éve frissült legutóbb. Elképzelhető, hogy a benne szereplő információk mára elavultak, vagy az esetleg megadott hivatkozások már nem működnek, vagy már más tartalomra mutatnak mint a megjelenés időpontjában.

Június elsején Siófokon indul a Compass Regatta Hétvége programja és június 3-án, vasárnap délutánig biztosít tartalmas szórakozást a résztvevőknek. A vitorlás rendezvény kiemelt, ugyanakkor nem egyetlen programja a IV. Surgicare Orvos-Gyógyszerész Kupa. Három nap, négy regatta a Balaton fővárosában.

Orvos-Gyógyszerész Kupa a Compass Regatta Hétvégén

A találó mottó valóban négy versenyre hívja fel a figyelmet, a IV. Surgicare Orvos-Gyógyszerész Kupa mellett lesz nyílt yardstick túraverseny II. Fritz-Segel Tour néven és szintén negyedik alkalommal kerül megrendezésre a Chivas Regal Mackó Classic, oldtimer regatta is. A programokban gazdag hétvégén, a modellvitorlázók is vízre szállnak, az egyméteres osztály versenye lesz a Hotel Móló előtti vízterületen.

Szombaton 11 órakor rajtol a túraverseny. A három nagyhajós regatta mezőnye, azonos pályát teljesít. A modellvitorlázók már 10 órától versenyeznek, egészen fél ötig. A befutás után 17 órakor svédasztalos vacsorát szervíroznak a Hotel Móló nagytermében, majd ugyan ott kerül sor a díjátadóra is. A pénteki naphoz hasonlóan Chivas Regal partival ér véget a szombati nap. Vasárnap szintén 11 órakor lesz a rajt, de ezen a napon a változatosság kedvéért, pályaversenyen vesznek részt a versenyzők. A vasárnapi díjátadó, a befutást követő egy órán belül lesz a Hotel Mólóban.

A versenyre benevező egységek már a regisztráció során hasznos ajándékokhoz jutnak a Surcicare, a Volvo, a Fritz-Segel, a Chivas, az Osjecko Pivo, a Nespresso és a Compass jóvoltából, de a dobogóra felálló csapatok sem távoznak onnan üres kézzel.

Az Orvos-Gyógyszerész Kupa címvédője a Baghira II nevű 28 lábas trimarán

D-One nyílt nap Balatonfüreden Előző

D-One nyílt nap Balatonfüreden

Modellvitorlások a Balatonon Következő

Modellvitorlások a Balatonon