Siófok  7.2  •  2.7 kn       

Keszthely  4.9  •  2 kn       

Balatonfüred  6.9  •  3.5 kn       

Balatonboglár  7.2  •  3.1 kn       

Orfű  •  0 kn       

Velencei-tó  •  2.1 kn       

Tiszafüred  3.7  •  4.6 kn       

Mályi-tó  6.2  •  3.6 kn       

2024. április 20., szombat

Az egészségügy szakmai regattája

Ez a cikk több mint egy éve frissült legutóbb. Elképzelhető, hogy a benne szereplő információk mára elavultak, vagy az esetleg megadott hivatkozások már nem működnek, vagy már más tartalomra mutatnak mint a megjelenés időpontjában.

Idén harmadik alkalommal és ráadásul a verseny debütálásának helyszínén, a kenesei Balatonfői Yacht Clubban lesz, június 17-19. napjain, a SurgiCare Orvos – Gyógyszerész Kupa. A prémium regatta szombati és vasárnapi napjain is verseny lesz, Erdélyi Béci rendezése garantálja a minőséget a vízen. A parti vendéglátás sem zsákbamacska, hiszen a BFYC étterme Balaton szerte ismert rangos konyhájáról.

Az egészségügy szakmai regattája

Látnivalót a Volvo Autó Hungária biztosítja, a kikötőben megtekinthetőek lesznek a márka legújabb modelljei. A szombati versenynapon a partra érkezést követően a Riczu – Stier Pincészet Villányi Borvidékről származó borait kóstolhatják a versenyzők.

A versenyre előnevezni már a regatta honlapján lehet, a helyszínen pénteken délután három órától este nyolc óráig fogadják a regisztrálókat és még szombaton reggel is lehet jelentkezni a nevezőknek. Szombaton a szokásos túrafutam lesz melynek az eredményhirdetésére még aznap sor kerül a vacsorát követően. A vasárnapi verseny eredményei a befutás után elérhetőek lesznek a verseny hivatalos weboldalán, mivel a futam díjainak átadására a 2012-es versenyen kerül sor.

Idén az Orvos – Gyógyszerész Kupa programja két betétfutammal gazdagodott, mindkettő a szombati napon kerül megrendezésre. A Mackó Classic az oldtimer hajók regattája és a Fritz Segel Tour a névadó vitorlagyártó ügyféltalálkozóval egybekötött versenye.

További információk: http://www.orvosgyogyszereszkupa.hu/

Mackó Classic: http://www.orvosgyogyszereszkupa.hu/index.php?page=19

Fritz Segel Tour: http://www.orvosgyogyszereszkupa.hu/index.php?page=20

Facebook: http://www.facebook.com/event.php?eid=192549474100511

Karsai Vitorlás Iskola képzi a YST díjazottakat Előző

Karsai Vitorlás Iskola képzi a YST díjazottakat

Két futam Keller Andrisért! Következő

Két futam Keller Andrisért!