Siófok  •  2.3 kn       

Keszthely  -0.1  •  5 kn       

Balatonfüred  0.7  •  2.4 kn       

Balatonboglár  1.1  •  3.9 kn       

Orfű  •  5 kn       

Velencei-tó  1.6  •  1.2 kn       

Tiszafüred  0.3  •  8.7 kn       

Mályi-tó  1.3  •  5.8 kn       

2024. március 19., kedd

Gyapjas Balázs a jövőről: ASSO, NAU370, SSL, Olimpia?

Gyapjas Balázs a jövőről: ASSO, NAU370, SSL, Olimpia?

Ez a cikk több mint egy éve frissült legutóbb. Elképzelhető, hogy a benne szereplő információk mára elavultak, vagy az esetleg megadott hivatkozások már nem működnek, vagy már más tartalomra mutatnak mint a megjelenés időpontjában.

Vannak olyan sportolók, akiknek ez az időszak az álom megvalósulásáról szól és vannak olyanok is, akik épp mostanában lettek szegényebbek egy álommal.

A két élethelyzetben az olimpiai kvóta jelenti a közös halmazt. Vannak ugyanis, akinek sikerült ötkarikás indulási jogot szereznie és vannak olyanok is, akiknek nem. Azért még ezt a helyzetet is lehet tovább boncolgatni. Mert azok között, akiknek ezúttal nem sikerült, még lesznek, lehetnek olyan sportolók, akik majd újra próbálkozhatnak. A nagyon csalódottak azonban azok, akiknek ez volt az utolsó lehetőségük.

Bár Gyapjas Balázsról és testvéréről Gyapjas Zsomborról most sokan azt gondolhatják, hogy csalódottak, hiszen nem sikerült kvótát szerezniük a közelgő ötkarikás játékokra a 470-es hajóosztályban, de a fiatal testvérpár egyáltalán nem csalódott. Hálás a lehetőségért és abban bíznak, hogy sok olyan tapasztalattal gazdagodtak, ami a jövőre nézve hasznos lehet számukra.

Az alábbi podcast beszélgetésből kiderül, hogy Gyapjas Balázs milyen érzésekkel tért haza Portugáliából, hogy mit hozhat a jövő számára. Sőt, aki végighallgatja a beszélgetést az azt is megtudhatja, hogy bár az olimpiai álom egyelőre egy bezárt fejezet a pályafutást összefoglaló képzeletbeli könyvben, de maradt még egy nagy nyitott fejezet, amiben azért - elrejtve ugyan – ott „lapul” az ötkarikás szereplés lehetősége…

Podcast beszélgetés Gyapjas Balázzsal:

Kényszerből sikeres vizsga – véget ért az első virtuális AGROmashEXPO Előző

Kényszerből sikeres vizsga – véget ért az első virtuális AGROmashEXPO

Elnöki nyílt levél Következő

Elnöki nyílt levél