Siófok  7.2  •  17.4 kn       

Keszthely   •  13 kn       

Balatonfüred  7.2  •  17.4 kn       

Balatonboglár  7.6  •  13 kn       

Orfű   •  4 kn       

Velencei-tó  4.6  •  12 kn       

Tiszafüred  2.9  •  15 kn       

Mályi-tó  1.1  •  7 kn       

2021. január 21., csütörtök
Események Orvos Kupa ismét a BFYC-ben!

Orvos Kupa ismét a BFYC-ben!

Nyolcadik alkalommal kerül megrendezésre a StapleCare Orvos Kupa és SurgiCare Nagydíj. Az egészségügyi szektor regattája idén ismét a kenesei Balatonfői Yacht Clubban lesz, május 28-án.

Események Orfűi versenyek 2016-ban

Orfűi versenyek 2016-ban

Az idei esztendőben 12 regatta lesz Orfűn január 10. napja és december 31. napja között. A palettán vitorlázás, szörf és modellvitorlázás is megtalálható.

Események Jön az Interlakes Regatta

Jön az Interlakes Regatta

2016 nyarán jön valami, ami eddig nem volt. Európa négy nagy édesvízi tókerülő versenye összefog, és tartanak egy összesített versenyt. Több olasz, német és svájci hajó jöhet majd a Kékszalagra, cserébe magyar egységek vitorlázhatják körbe a Genfi-tavat.

Események Rég volt ilyen sikeres Balatoni Hajókiállítás

Rég volt ilyen sikeres Balatoni Hajókiállítás

Remek időjárás, széles kínálat, sok látogató, komoly érdeklődők, hajóeladások. Talán így jellemezhetnénk röviden a szeptember 4. és 6. között, Balatonkenesén, a Kenese Marina-Port kikötőben megrendezett 20. Balatoni Hajókiállítást.

Események 20. Balatoni Hajókiállítás szeptember 4-6. – Teltház

20. Balatoni Hajókiállítás szeptember 4-6. – Teltház

Most hétvégén – 2015. szeptember 4-6. – huszadik alkalommal kerül megrendezésre a legnagyobb hazai vízi kiállítás Balatonkenesén, a Kenese Marina-Port kikötőben.

Események Vitorlázz Te is a Decision35 Katamaránon!

Vitorlázz Te is a Decision35 Katamaránon!

No persze ehhez el kell menni majd a 20. Balatoni Hajókiállításra, ahol a belépéskor regisztráló látogatók között két szerencsés kalandvágyó vitorlázást nyer majd Litkey Farkassal a D35 Katamaránon.

Események Botrányba fulladt a közgyűlés

Botrányba fulladt a közgyűlés

Még mielőtt elkezdődött volna, egyes déli parti polgármesterek szerint botrányba, mások szerint „csak” kudarcba fulladt csütörtökön a Balatoni Hajózási Zrt. (Bahart) tisztújító közgyűlése.