Siófok  6.1  •  2.9 kn       

Keszthely  2.3  •  5 kn       

Balatonfüred  5.6  •  1.7 kn       

Balatonboglár  4.8  •  2.1 kn       

Orfű   •  2 kn       

Velencei-tó  3.2  •  1.8 kn       

Tiszafüred  3.1  •  5.2 kn       

Mályi-tó   •  5.3 kn       

2021. október 17., vasárnap
Ügyvéd Kupa Sikerrel rajtolt az I. Eurakvilo Regatta

Sikerrel rajtolt az I. Eurakvilo Regatta

A XVII. International-Schuller Kupa befutóját követően került sor az I. Eurakvilo Regattára, amelynek célja, hogy élményterápiás céllal, a lelki rehabilitációt elősegítve, egész napos kikapcsolódást biztosítson a dél-dunántúli régióban elő, gyógyuló, illetve gyógyult daganatos és leukémiás 7 és 18 év közötti gyermekek és családtagjaik részére.

Ügyvéd Kupa I. Eurakvilo Regatta a gyógyult daganatos gyermekekért

I. Eurakvilo Regatta a gyógyult daganatos gyermekekért

Idén első alkalommal kerül megrendezésre – a XVII. International-Schuller Kupa befutását követően – az I. Eurakvilo Regatta, az Eurakvilo Gyermekonkológiai és Gyermekhospice Közhasznú Alapítvány vitorlásversenye.

Ügyvéd Kupa International & Schuller Kupa és Eurakvilo Regatta

International & Schuller Kupa és Eurakvilo Regatta

Július 28-án szombaton, Balatonbogláron lesz az International & Schuller Kupa és Eurakvilo Regatta. A klasszikus túraverseny, az International & Schuller Kupa egyben yardstick Flottabajnoki forduló is, mivel a verseny része a Yardstick Trophy Nagyhajós Kupasorozatnak.

Ügyvéd Kupa Az ábrahámi rizling

Az ábrahámi rizling

A Jégmadár kikötő legfontosabb rendezvénye és a TVSK versenyprogramjának is fontos eleme az ábrahámhegyi Rizling Kupa. Tizenhárom éve a nyugati medence egyik leghangulatosabb versenye, amely az idei szezonban már Flottabajnoki forduló is volt.

Ügyvéd Kupa Yardstick Flottabajnokság lett a Yardstick Trophy 2012 vitorlás versenysorozat!

Yardstick Flottabajnokság lett a Yardstick Trophy 2012 vitorlás versenysorozat!

A Magyar Vitorlás Szövetség elnökségének határozata értelmében a Yardstick Trophy Nagyhajós Kupasorozat 2012. évi szezonja hivatalos Yardstick Flottabajnokságnak minősül. A sorozat osztályonkénti győztesei és helyezettjei Flottabajnoki címet kapnak a Magyar Vitorlás Szövetségtől.

Ügyvéd Kupa Hétvégén irány Ábrahámhegy!

Hétvégén irány Ábrahámhegy!

Július 14-én szombaton az ábrahámhegyi Jégmadár kikötő a házigazdája, a nyugat-Balaton egyik legnépszerűbb regattájának, a TVSK által rendezett Rizling Kupának. A verseny, a YST kupasorozat ötödik fordulója lesz.

Ügyvéd Kupa Elan 310-es flotta a szakmai regattákon

Elan 310-es flotta a szakmai regattákon

A VII. OTP Private Banking Ügyvéd Kupa és VOLVO Nagydíj valamint a VII. Grundfos Közmű és Épületgépész Kupa 2012. évi charter partnere az El Yacht Kft.