Siófok  15.5  •  8.3 kn       

Keszthely  17.7  •  4 kn       

Balatonfüred  15.2  •  9.6 kn       

Balatonboglár  16.3  •  7.4 kn       

Orfű  16  •  9 kn       

Velencei-tó  19.3  •  7.7 kn       

Tiszafüred  16.1  •  6.7 kn       

Mályi-tó  17.2  •  6.5 kn       

2021. szeptember 23., csütörtök

Ismét Bogláron az International Kupa

Ez a cikk több mint egy éve frissült legutóbb. Elképzelhető, hogy a benne szereplő információk mára elavultak, vagy az esetleg megadott hivatkozások már nem működnek, vagy már más tartalomra mutatnak mint a megjelenés időpontjában.

Pontosabban International & Schuller Kupa és Karsai Lajos Emlékverseny valamint Balaton 31-es Kupa és Lady’s Open lesz 2011. július 23-án a Balatoni Hajózási Zrt. balatonboglári kikötőjében. A verseny egyben a Yardstick Trophy Nagyhajós Kupasorozat ötödik állomása is. A Karsai Lajos és Rick Csaba által életre hívott regatta idén 16. alkalommal kerül megrendezésre.

Ismét Bogláron az International Kupa

Az eltelt 16 év alatt három kikötőben, három klub rendezett International Kupát, kezdetben a Balatonboglári Vitorlás Egyesület a boglári kikötőben rendezte évről évre ezt a versenyt, majd néhány évig a Lellei Yacht Club volt a rendező, de ekkor már a lellei Bahart kikötő volt a helyszín. Az elmúlt két évben és idén is a Lellei Vitorlás Egylet szervezi a rendezvényt, 2009-ben és 2010-ben a BLYC adott otthont a kupának amely idén visszatér megálmodásának helyszínére Balatonboglárra. A versenynek két betétfutama lesz, a Szavini B31 Kupa, a Balaton 31-es hajók versenye és tulajdonosaik találkozója, valamint a Lady’s Open a női kormányosok versenye. A verseny parti vendéglátását a helyszínre települő lellei Sekli Étterem biztosítja már pénteken délutántól. Nevezni pénteken este és szombaton reggel lehet, kormányos értekezlet 9 órakor, rajt 10 órakor lesz. Balaton átúszás esetén a Balatonboglár – Révfülöp vonalon áthaladni csak reggel 8 óra előtt lehet.

Információ és versenykiírás: http://www.yardsticktrophy.hu/

Tavalyi verseny videója: http://www.youtube.com/watch?v=P9-v0JHyPqY&feature=player_embedded

Facebook: http://www.facebook.com/pages/Yardstick-Trophy-Nagyhaj%C3%B3s-Kupasorozat/133483673377087

Persona videó Előző

Persona videó

A hitetlenek és a hagyományőrzők regattája Következő

A hitetlenek és a hagyományőrzők regattája