Siófok  16  •  17.4 kn       

Keszthely  15.9  •  12 kn       

Balatonfüred  15.7  •  17.4 kn       

Balatonboglár  16.1  •  19.1 kn       

Orfű  15  •  10 kn       

Velencei-tó  15.8  •  10.1 kn       

Tiszafüred  15.5  •  10.5 kn       

Mályi-tó  16  •  9 kn       

2024. március 29., péntek

I. Eurakvilo Regatta a gyógyult daganatos gyermekekért

Ez a cikk több mint egy éve frissült legutóbb. Elképzelhető, hogy a benne szereplő információk mára elavultak, vagy az esetleg megadott hivatkozások már nem működnek, vagy már más tartalomra mutatnak mint a megjelenés időpontjában.

Idén első alkalommal kerül megrendezésre – a XVII. International-Schuller Kupa befutását követően – az I. Eurakvilo Regatta, az Eurakvilo Gyermekonkológiai és Gyermekhospice Közhasznú Alapítvány vitorlásversenye.

I. Eurakvilo Regatta a gyógyult daganatos gyermekekért

A hagyományteremtő céllal útjára indított kezdeményezés célja, hogy a versenyprogram keretein élményterápiás céllal, a lelki rehabilitációt elősegítve, egész napos kikapcsolódást biztosítsanak a dél-dunántúli régióban elő, gyógyuló, illetve gyógyult daganatos és leukémiás 7 és 18 év közötti gyermekek és családtagjaik részére.

Az I. Eurakvilo Regatta programja már az International – Schuller Kupa ideje alatt kezdetét veszi, hiszen változatos parti programok, kreatív foglalkozások és koncert várja a meghívottakat, a nap során pedig két alkalommal – a Balatoni Hajózási Zrt. és a Yachtparti hajózási vállalkozás jóvoltából – nézőhajó is indul a kikötőből a két verseny megtekintésére.

Az I. Eurakvilo Regattát rövid idő alatt számos vitorlázó biztosította támogatásáról, lehetővé téve, hogy hajójukkal egy rövid pályaverseny keretein belül kóstolhassanak bele a vitorlázás élményeibe a meghívott gyermekek és családtagjaik.  Az I. Eurakvilo Regattán részt vevő hajók toborzásában Bakóczy Kálmán állt a rendezők segítségére, de a program szervezői továbbra is várják azon vitorlázók jelentkezését, akik vállalják, hogy a szombat délutáni program keretében lehetőséget biztosítanak a meghívott gyermekek vitorláztatására. A jelentkezéseket a szervezők előzetesen az info@compassmagazin.hu címen várják, vagy a helyszínen reggel 7 és 9 óra között a nevezés helyszínén.

Versenykiírás és program:  http://compassmagazin.hu/versenykiiras/xvii-international-schuller-kupa.html
 

International & Schuller Kupa és Eurakvilo Regatta Előző

International & Schuller Kupa és Eurakvilo Regatta

J24 OB helyzetjelentés és a vége (frissítve) Következő

J24 OB helyzetjelentés és a vége (frissítve)