Siófok  10  •  4.1 kn       

Keszthely  7.9  •  2 kn       

Balatonfüred  9.6  •  5.2 kn       

Balatonboglár  9.9  •  3.7 kn       

Orfű  •  3 kn       

Velencei-tó  11.6  •  4.1 kn       

Tiszafüred  10.6  •  2.2 kn       

Mályi-tó  11.2  •  0.8 kn       

2024. április 26., péntek

Szenzációs charter ajánlat a Közmű Kupára!

Ez a cikk több mint egy éve frissült legutóbb. Elképzelhető, hogy a benne szereplő információk mára elavultak, vagy az esetleg megadott hivatkozások már nem működnek, vagy már más tartalomra mutatnak mint a megjelenés időpontjában.

A Compass és az El Yacht együttműködése folytán, a cherter cég az utóbbi évek egyik legkedvezőbb bérleti konstrukcióját dolgozta ki a szeptember első hétvégéjén megrendezésre kerülő VII. Grundfos Közmű és Épületgépész Kupára.

Szenzációs charter ajánlat a Közmű Kupára!

Az El Yacht, Elan 310-es flottája rendelkezésre áll azon résztvevők számára, akiknek nincs hajója vagy messziről kéne a hajót a verseny helyszínére juttatni. Igény esetén a bérbeadó tapasztalt versenykormányost is biztosít a regattán indulni szándékozó csapatok számára, sőt, ha kell a versenyhajót a regatta rendezvénykikötőjében adja át és veszi vissza, ezzel is teljes kényelmet biztosít a bérlő számára.

A szombati versenynapra 53.000.-Ft+ÁFA díj ellenében lehet bérelni a hajót. Amennyiben vasárnap is versenybe száll az egység, akkor további 35.000.-Ft+ÁFA bérleti díjért versenyezhet egész hétvégén a céges csapat. Lehetőség van edzés napot igénybe venni a regattát megelőzően. Az árak magukba foglalják a transit log, a takarítás és a szükséges üzemanyag költségét is.

Érdeklődni lehet:

www.elyacht.hu

info@elyacht.hu

+36706061450

vagy az

info@compassmagazin.hu

címen

Regatta információ: www.kozmukupa.hu

OTPJunior Utánpótlás Bajnokság utolsó napi beszámoló Előző

OTPJunior Utánpótlás Bajnokság utolsó napi beszámoló

Film az XVII. International & Schuller Kupáról és az I. Eurakvilo Regattáról Következő

Film az XVII. International & Schuller Kupáról és az I. Eurakvilo Regattáról