Siófok  •  11.5 kn       

Keszthely  3.9  •  4 kn       

Balatonfüred  4.6  •  9.6 kn       

Balatonboglár  4.6  •  12 kn       

Orfű  •  9 kn       

Velencei-tó  3.3  •  11.3 kn       

Tiszafüred  6.1  •  5.7 kn       

Mályi-tó  5.1  •  2.8 kn       

2024. április 19., péntek

Csütörtökön nyit a Karaván Szalon

Ez a cikk több mint egy éve frissült legutóbb. Elképzelhető, hogy a benne szereplő információk mára elavultak, vagy az esetleg megadott hivatkozások már nem működnek, vagy már más tartalomra mutatnak mint a megjelenés időpontjában.

A Karaván Szalon, az ország egyetlen lakókocsi, lakóautó és kemping bemutatója. A kiállítás minden évben a tavaszi szezon kezdetekor várja az utazni és kempingezni vágyókat a legújabb és legmodernebb utazó autócsodákkal.

Csütörtökön nyit a Karaván Szalon

A Karaván Szalon nyolcadik alkalommal nyitja meg kapuit a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban 2014. február 27. és március 2. között. A lakóautók növekvő számának köszönhetően a rendezvénynek idén a nagyobb, D pavilon ad otthont. A pár négyzetméter alapterületű „guruló szállodákat” természetesen nem csak kívülről, hanem belülről is szemügyre lehet venni. Bemutatásra kerül például egy lakó-félpótkocsit, ami egy guruló telephely 4 hálószobával, irodával, konyhával, fürdőszoba valamint egy tárgyalórésszel. A kínálatban szerepelnek a kempingfelszerelések, különleges felépítmények és mobilnyaralók is. Azok számára, akik még csak most ismerkednek a kempingezéssel, segítséget nyújtanak a szakmai szövetségek, klubok.

A kiállítás egyidejű rendezvényei az Utazás kiállítás, az Afrika Expo és a VII. Port.hu Bringaexpo.

A kiállításokat egy belépőjeggyel lehet látogatni, melyeket online elővételben 1 900 Ft helyett 1 500 Ft-ért lehet megváltani. Az online váltott jeggyel spórolhat és a sorban állást is elkerülheted: http://www.karavanszalon.hu/jegyvasarlas

Az Utazás kiállítás kiemelt téma idén a családi utazás, mely jegyében speciális utazási ajánlatokat kínálnak majd a családoknak a résztvevő irodák. A családosokat gyerekjátszó, pasimegőrző és hölgysarok is várja. A tavalyi nagy sikerre való tekintettel ismét lesz közönségjáték. A belépéskor minden látogató pontgyűjtő füzetet kap, mely kitöltésével értékes nyereményekre tehetnek szert. A közönségjáték ügyességi feladatait is a családi utazás és készülődés határozza meg.

Külföldi díszvendégünk Tunézia. A standjukon kézműves gyerekjátszónak és a színpadi programok sorában feltűnő néptáncbemutatóknak és divatbemutatóknak köszönhetően ismerkedhetünk meg kultúrájukkal. Belföldi díszvendégünk Pécs. A kultúra városaként aposztrofált Pécs, standján és programjain keresztül mutatja be, miben rejlik sokszínűsége.  Kulturális díszvendég pedig Matyóföld.

További részletek és kedvezményes online jegyvásárlás a kiállítás honlapján: www.karavanszalon.hu

(X)

 
Az esőt megállítani Előző

Az esőt megállítani

Előadássorozat a tengeri hajózás fortélyairól Következő

Előadássorozat a tengeri hajózás fortélyairól