Siófok  25.5  •  3.6 kn       

Keszthely  26.9  •  4 kn       

Balatonfüred  25.2  •  3.5 kn       

Balatonboglár  25.5  •  2.6 kn       

Orfű  27  •  4 kn       

Velencei-tó  26.6  •  5.3 kn       

Tiszafüred  28.9  •  5.9 kn       

Mályi-tó  25.5  •  2 kn       

2024. augusztus 22., csütörtök

Helly Hansen: A siker kulcsa az egymásba vetett bizalom

Helly Hansen: A siker kulcsa az egymásba vetett bizalom

Mi történik akkor, ha két szakértői csapat összefog és mindkét fél a legjobb tudása szerint dolgozik?

Kisfilmben nyerhetünk betekintést két nagyszerű csapat együttműködésének kulisszái mögé

Mi történik akkor, ha két szakértői csapat összefog és mindkét fél a legjobb tudása szerint dolgozik? Az eredmény egy egyedülálló csapat szinergia, ahol a cél közös: kihozni a legjobbat mind a versenyzőkből, mind pedig az általuk viselt ruházatból, még olyan váratlan fordulatnál is, amikor kerékpárosok is tekernek a fedélzeten. A Helly Hansen és az American Magic évek óta tartó kreatív utazása most először egy rövidfilmben elevenedik meg, amelyben a világ egyik legjobb vitorláscsapata és a márka tervezői csapata közötti erős elköteleződésnek lehetünk szemtanúi és tekinthetünk be a közös munka kulisszái mögé.

A Helly Hansen több mint 140 éve szorosan dolgozik együtt szakemberekkel, hogy a legszélsőségesebb és a legkiszámíthatatlanabb körülményekhez is megfelelő, teljesítményorientált felszereléseket gyártsanak. Már az alapítás óta a szakemberek visszajelzéseit és meglátásait ötvözik ruházataikba, ami számos, piacelső innovációhoz vezetett. Az American Magic és a Helly Hansen legújabb, közös kisfilmjében igazán közelről láthatjuk milyen is az, amikor két profi csapat együtt dolgozik, hogy a vitorlázást a lehető legmagasabb szinten űzhessék és tudásukat fejleszthessék. A 2024. augusztusában kezdődő 37. Louis Vuitton America's Cup versenyen az Auld Mug trófea megszerzéséhez a csapatnak olyan felszerelésre, ruházatra van szüksége, amelyek elősegítik őket ebben, nem pedig hátráltatják. “A Helly Hansen - el való együttműködésünk nagyon fontos számunkra, de leginkább azon sportolóinknak, akik napjaikat a fedélzeten töltik” – mesélte Tom Burnham, az American Magic vezetőedzője.

A két csapat közötti személyes és virtuális visszajelzések sorozata egy olyan új ruházati kollekciót eredményezett, amely optimalizálja az aerodinamikai teljesítményt, magas vízállóságú és légáteresztő képességű darabokból áll, és olyan rugalmasságot biztosít, amit eddig még egyik Helly Hansen ruhadarab sem. A Newport - tól Pensacola -n át, a barcelonai versenyközpontig tartó American Magic - el töltött idő bőséges lehetőséget biztosított arra, hogy minél több prototípust tesztelhessenek, megnézhessék, hogyan teljesítenek edzés közben, így a legapróbb részletekig a csapat visszajelzéseire támaszkodhattak a fejlesztők és finomíthatták a mintákat. Az SS24 - es kollekció egyik kulcsdarabjának, a férfi és női Foil X dzseki rugalmas szövetének designjában is visszaköszön ez a szoros kollaboráció, a kabátokon a csapat hajóvitorláin a karbon erősítő fonalak által létrehozott „X” minta köszön vissza. Innen kapta nevét is.

„A szakemberek megbíznak bennünk. Ez a Helly Hansen legfőbb mozgatórugója” – meséli Øyvind Vedvik, a Helly Hansen vitorlázásért, síelésért és kutatás-fejlesztésért felelős alelnöke. „Tényleg arra törekszünk, hogy a lehető legjobb felszerelést készíthessük, hogy segíthessük őket a teljesítményükben, és remélhetőleg versenyelőnyhöz juttathassuk őket.”

Az American Magic jelenleg Barcelonában állomásozik, 2024. augusztusában indulnak útjukra az Auld Mug - ért vagyis az America’s Cup - ért.

A Helly Hansenről:

A Norvégiában 1877 - ben alapított Helly Hansen a mai napig is olyan professzionális minőségű ruházatot fejleszt, amely segít az embereknek életben maradni és az életet élvezni. A világ legzordabb környezeteiben folyó életbe és munkába betekintést nyerve, a vállalat a piacra elsőként bevezetett innovációk hosszú sorát fejlesztette ki, köztük az első rugalmas, mégis vízálló szöveteket több mint 140 éve. A további áttörések körébe tartoztak az első fleece anyagok az 1960 - as években, a Lifa® Stay Dry technológiával készült első funkcionális aláöltözők az 1970 - es években, illetve napjaink H2Flow™ díjnyertes és szabadalmaztatott hőmérséklet szabályzó rendszere.

A Helly Hansen vezető szerepet játszik a funkcionális vitorlás- és síruházat, valamint a prémium munkaruházat piacán. Egyenruháit több mint 55.000 professzionális síelő viseli bizalommal, de láthatók olimpikonokon, nemzeti válogatottakon, és világszerte több mint 200 síparadicsomban és hegyi túravezető központban is.

Több mint 40 országban kaphatók a Helly Hansen felsőruházatai, aláöltözetei, sportruhái és lábbelijei, amikben a professzionális szabadtéri sportolók és lelkes amatőrök világszerte megbíznak. Ha szeretne többet megtudni a Helly Hansen legfrissebb kollekcióiról, látogasson el a www.hellyhansen.com weboldalra.

https://www.youtube.com/watch?v=_RvMR5aWcpg

Nyugodtan és nagy önbizalommal várja a rajtot Érdi Mári Előző

Nyugodtan és nagy önbizalommal várja a rajtot Érdi Mári

Szép magyar siker az O'pen Skiff világbajnokságon Következő

Szép magyar siker az O'pen Skiff világbajnokságon