Siófok  16.6  •  22.7 kn       

Keszthely  15.9  •  19 kn       

Balatonfüred  16.3  •  22.2 kn       

Balatonboglár  16.6  •  23.6 kn       

Orfű  16  •  15 kn       

Velencei-tó  16.8  •  20.8 kn       

Tiszafüred  16.7  •  18.4 kn       

Mályi-tó  12.9  •  16 kn       

2024. március 28., csütörtök

Megválasztották az új főtitkárt

Ez a cikk több mint egy éve frissült legutóbb. Elképzelhető, hogy a benne szereplő információk mára elavultak, vagy az esetleg megadott hivatkozások már nem működnek, vagy már más tartalomra mutatnak mint a megjelenés időpontjában.

Az év első MVSZ elnökségi ülésének legelső napirendi pontja az új főtitkár megválasztása volt. Az elnökség teljes egyetértésben Gerencsér Gergelyt találta legalkalmasabbnak a pozíció betöltésére.

Megválasztották az új főtitkárt

1/2013 (01.22) sz. határozat

 „Az Magyar Vitorlás Szövetség elnöksége 2013. január 31. napjától 2016. december 31. napig tartó mandátummal Gerencsér Gergelyt megválasztja a Magyar Vitorlás Szövetség főtitkárának, egyben felkéri a MVSZ elnökét, hogy az alábbi keretek között kösse meg a főtitkár alkalmazására vonatkozó munkaszerződést a munkába állás kezdetéig. Az elnökség az alábbi alkalmazási feltételeket rögzíti az elnök számára: a főtitkár havi alapbére nettó 350 eFt, amely naptári évenként a Központi Statisztikai Hivatal által közzétett éves fogyasztói árindex alapján valorizálásra kerül. Az éves prémium-kerete kéthavi munkabér, amely két részletben az elnök értékelése alapján a Kékszalag vitorlásversenyt követő 15 napon belül és tárgyévet követő év január 15. napjáig kerül megállapításra. A főtitkár hatékony munkavégzéséhez szükséges egyéb munkavégzési feltételeket (költségtérítés etc.) és eszközöket (telefon, számítógép, gépjármű etc.) az elnök az MVSZ költségvetésének lehetőségei szerint határozza meg.Az elnökség további feltételként tűzi, hogy a munkaszerződést 2013. október 31.-i hatállyal, három hónapos felmondási idővel bármelyik fél indoklás nélkül megszűntetheti."        

 (8 IGEN, 0 NEM, 0 TARTÓZKODÁS) 

Gerencsér Gergely (36 éves)

Vitorlás szakedző, képesítését a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Karán szerezte. 

A magyar vitorlás sport aktív résztvevője immár 24 éve. Kezdetben versenyzőként, majd utánpótlás válogatott és klub edzőként folytatta pályafutását, és mind emellett különböző szakmai testületekben is tevékenykedett, a Magyar Vitorlás Szövetséggel szoros együttműködésben.

A sport mellett egyéb szakterületekről is szerzett munkatapasztalatot és gyakorlatot. Dolgozott a közigazgatásban, a gazdasági szektorban és társadalmi szervezetekben vezető tisztséget is betöltött. 

Az elmúlt 6 évben az Utánpótlás Bizottság, valamint az Edzői Bizottság testületeinek tagja. 

Edzői pályafutása során, a Cadet hajóosztályban több világbajnokságon és Közép-Európai Cadet Kupán, a serdülő korosztály versenyzőivel kiváló helyezéseket ért el.

Felhízlalta a Balatont a sok hó Előző

Felhízlalta a Balatont a sok hó

Stratégiai együttműködés a magyar vitorlázás jövőjéért Következő

Stratégiai együttműködés a magyar vitorlázás jövőjéért