Siófok  8.8  •  2.2 kn       

Keszthely  6.9  •  2 kn       

Balatonfüred  8.5  •  2.4 kn       

Balatonboglár  8.8  •  1.3 kn       

Orfű  •  23 kn       

Velencei-tó  7.5  •  11.2 kn       

Tiszafüred  7.9  •  19.1 kn       

Mályi-tó  8.3  •  13.5 kn       

2024. március 29., péntek

470: Francia győzelemmel zárult a Juniorok VB - je

470: Francia győzelemmel zárult a Juniorok VB - je

Ez a cikk több mint egy éve frissült legutóbb. Elképzelhető, hogy a benne szereplő információk mára elavultak, vagy az esetleg megadott hivatkozások már nem működnek, vagy már más tartalomra mutatnak mint a megjelenés időpontjában.

A legjobb magyar egység, a Vida Péter - Batiz Ábel duó a 12. helyen fejezte be a Tihanyi Hajós Egylet (THE) által rendezett versenyt.

A Matisse Pacaud - Lucie De Gennes francia páros nyerte a vasárnap zárult 470-es junior világbajnokságot. A legjobb magyar egység, a Vida Péter - Batiz Ábel duó a 12. helyen fejezte be a Tihanyi Hajós Egylet (THE) által rendezett versenyt. 

Az éremfutamot minimális különbségekkel várta az élmezőny a 470-esek Tihanyi Hajós Egyletben megrendezett junior világbajnokságon, de végül megtartotta első helyét a Matisse Pacaud - Lucie De Gennes francia kettős, akik 39 ponttal szerezték meg végül a világbajnoki címet.

Második lett összetettbenaz Agnieszka Pawlowska - Bartek Szlija lengyel duót, a dobogó harmadik fokára pedig a Rosa Donner - Sebastian Slivon alkotta osztrák duó állhatott fel. 

A magyar egységek közül a Vida Péter - Batiz Ábel (THE) kettős szerepelt a legjobban, 12. helyet szerezték meg. A Benyó Máté - Horváth Ákos (THE)  páros a 22., a Litkey Janka Kendeh-Kirchknopf Gusztáv (THE) duó a 28., a Svastits Attila - Kober Réka (KYC) pedig a 30. fejezte be a küzdelmeket. 

A részletes eredményeket itt lehet megnézni: https://2022juniorworlds.470.org/en/default/races/race-resultsall

Fotó: Szűcs Ábel / THE

Véget ért az ILCA4 Junior VB Vilamourában Előző

Véget ért az ILCA4 Junior VB Vilamourában

Mi történt azóta? Interjú Vadnai Jonatánnal Következő

Mi történt azóta? Interjú Vadnai Jonatánnal