Siófok  17.7  •  3.3 kn       

Keszthely  16.9  •  5 kn       

Balatonfüred  17.4  •  3.5 kn       

Balatonboglár  17.8  •  4.8 kn       

Orfű  17  •  6 kn       

Velencei-tó  16  •  4.2 kn       

Tiszafüred  20.6  •  8.6 kn       

Mályi-tó  17.7  •  8.7 kn       

2022. augusztus 09., kedd

Vadnai Jonatán volt a legjobb Magyar a Laser EB - n

Ez a cikk több mint egy éve frissült legutóbb. Elképzelhető, hogy a benne szereplő információk mára elavultak, vagy az esetleg megadott hivatkozások már nem működnek, vagy már más tartalomra mutatnak mint a megjelenés időpontjában.

Vadnai Jonatán volt a legjobb Magyar a Laser EB - n

Vadnai Jonatán volt a legjobb Magyar a Laser EB - n

Tizedik helyével Vadnai Jonatán szerepelt a legjobban a magyarok közül a Gdanskban rendezett vitorlázó Laser Európa-bajnokságon.

Vadnai Jonatán a kedden zárult verseny második felében teljesített jobban, mint az olimpiai kvótát megszerző testvére, Benjamin. Az arany csoportban egy futamharmadik helyet is elért és kilencedik is volt, összesítésben pedig 125 helyezési ponttal szerezte meg a tizedik pozíciót a 126 indulót számláló mezőnyben. Vadnai Benjamin a 37. helyen végzett - a nyílt Eb honlapja szerint.

Arról a két testvér közötti válogató dönt, hogy melyikük utazik az ötkarikás játékokra. A februári világbajnokságon a 25 éves, riói olimpikon Benjamin szerepelt jobban. Az Eb nem volt válogatóverseny.

A nőknél a tokiói résztvevő Érdi Máriának nem sikerült jól a versenye. A harmadik futamot megnyerte ugyan, de kizárták korai rajt miatt, majd a második helyen ért célba, viszont az ötödik futamot feladta, és ezt az eredményét már nem ejthette ki. Később az arany csoportban is csak az utolsó két futamon tudott elöl befutni, az utolsó előttiben kilencedik, a zárófutamban pedig negyedik lett, viszont a jó hajrával együtt is meg kellett elégednie az összetett 33. helyével.

Laser Európa Bajnokság: vasárnap csupán egy futam volt! Előző

Laser Európa Bajnokság: vasárnap csupán egy futam volt!

Érdi Mária: Tudom, hogy min kell dolgoznom a következő néhány hónapban, és ennek örülök… Következő

Érdi Mária: Tudom, hogy min kell dolgoznom a következő néhány hónapban, és ennek örülök…