Siófok  14.8  •  7.1 kn       

Keszthely  11.9  •  3 kn       

Balatonfüred  13.2  •  5.4 kn       

Balatonboglár  12.1  •  5.2 kn       

Orfű  14  •  7 kn       

Velencei-tó  13.5  •  11.1 kn       

Tiszafüred  12.2  •  6.7 kn       

Mályi-tó  12.9  •  3.2 kn       

2024. március 01., péntek

Laser Európa Bajnokság: vasárnap csupán egy futam volt!

Ez a cikk több mint egy éve frissült legutóbb. Elképzelhető, hogy a benne szereplő információk mára elavultak, vagy az esetleg megadott hivatkozások már nem működnek, vagy már más tartalomra mutatnak mint a megjelenés időpontjában.

Laser Európa Bajnokság: vasárnap csupán egy futam volt!

Laser Európa Bajnokság: vasárnap csupán egy futam volt!

Bár a szervezők mindent megtettek, végül így is csupán egy futamot sikerült megrendezniük vasárnap a Laser Európa-bajnokságon. A lengyelországi helyszínen ezúttal a gyenge szél okozta a legnagyobb nehézséget.

Ami számunkra jó hír, hogy mindhárom magyar versenyző, Érdi Mária, Vadnai Benjamin és Vadnai Jonatán is az Arany-csoportban vitorlázik. Az viszont már kevésbé jó, hogy Érdi Mária számára már eddig is több nehézséget tartogatott a kontinensviadal. „Nem lehet erre mit mondani. Volt korábban kizárásom, sárgalapom, most pedig például a 7. futamban éppen vezettem, amikor lefújták” – mondta az MVM Zrt. támogatásával a tokiói játékokra készülő Érdi Mária, aki a 42. helyről várja a folytatást.  Az utolsó érvényes futamban egyébként a 11. helyen zárt. A női versenyben továbbra is a dán Anne-Marie Rindom áll az élen, a lengyel Agata Barwinska és a belga Emma Plasschert előtt.

A fiúknál Vadnai Jonatán áll jobban a Vadnai-testvérek közül, aki egyelőre a 18. a versenyben. Testvére, Benjamin a 47. pozícióból várja a folytatást. Jelenleg a brit Michael Backett vezet, honfitársa Elliot Hanson, valamint Pavlos Kontides (CYP) előtt.

Az Európa-bajnokság menetrendje szerint, ma is két futamon vesznek majd részt a versenyzők.

További információk: https://bit.ly/3jF4Q3q

A tengeri műanyaghulladék felszámolását célzó innovatív kezdeményezés a Suzukitól Előző

A tengeri műanyaghulladék felszámolását célzó innovatív kezdeményezés a Suzukitól

Vadnai Jonatán volt a legjobb Magyar a Laser EB - n Következő

Vadnai Jonatán volt a legjobb Magyar a Laser EB - n