Siófok  8.3  •  9.4 kn       

Keszthely  7.9  •  2 kn       

Balatonfüred  •  3.5 kn       

Balatonboglár  8.1  •  8.5 kn       

Orfű  •  12 kn       

Velencei-tó  7.8  •  10.5 kn       

Tiszafüred  8.9  •  7.7 kn       

Mályi-tó  6.8  •  4.6 kn       

2024. április 19., péntek

Érdi Mária: Tudom, hogy min kell dolgoznom a következő néhány hónapban, és ennek örülök…

Ez a cikk több mint egy éve frissült legutóbb. Elképzelhető, hogy a benne szereplő információk mára elavultak, vagy az esetleg megadott hivatkozások már nem működnek, vagy már más tartalomra mutatnak mint a megjelenés időpontjában.

Érdi Mária: Tudom, hogy min kell dolgoznom a következő néhány hónapban, és ennek örülök…

Érdi Mária: Tudom, hogy min kell dolgoznom a következő néhány hónapban, és ennek örülök…

Véget ért a laser radial Európa-bajnokság Lengyelországban. Érdi Mária a gdanski kontinensbajnokságot a 33. helyen fejezte be, az Európa-bajnoki cím a holland Marit Bouwmeesteré lett.

Az Eb – mint ahogy a végeredményen is látszik – a szigorított rajtszabályok miatt nem kedvezett Érdi Máriának, aki több futamban kapott büntetést annak ellenére, hogy az élmezőnybe illő teljesítményre volt képes.

„Egy jó nappal sikerült zárnom az Európa-bajnokságot, de sajnos a 3 sárga lap és a korai rajt eléggé megnehezítette a dolgomat a héten. Nagyon nehéz volt fejben erősnek maradni, sajnos hétfőn kicsit el is vesztettem a fejem. Tudom, hogy min kell dolgoznom a következő néhány hónapban, és ennek örülök!” – összegzett az utolsó versenynap utána az MVM Zrt. támogatásával a tokiói olimpiára készülő Érdi Mária.

A magyar vitorlásversenyző az Eb előtt jó sorozatot produkálva érkezett meg a Kieler Wochéra, ahol végül dobogóra tudott állni, a kontinensbajnokság után pedig nemzetközi edzőtáborokban készül az olimpiára.

Vadnai Jonatán volt a legjobb Magyar a Laser EB - n Előző

Vadnai Jonatán volt a legjobb Magyar a Laser EB - n

Vadnai Benjamin: Kicsit rozsdás voltam! Következő

Vadnai Benjamin: Kicsit rozsdás voltam!