Siófok  10  •  3.9 kn       

Keszthely  8.1  •  3 kn       

Balatonfüred  9.6  •  5.2 kn       

Balatonboglár  9.4  •  3.7 kn       

Orfű   •  0 kn       

Velencei-tó  8.4  •  4.6 kn       

Tiszafüred  8.1  •  7.1 kn       

Mályi-tó  9.2  •  2.6 kn       

2021. szeptember 23., csütörtök

Remekül szerepeltek a Vadnai testvérek Horvátországban

Ez a cikk több mint egy éve frissült legutóbb. Elképzelhető, hogy a benne szereplő információk mára elavultak, vagy az esetleg megadott hivatkozások már nem működnek, vagy már más tartalomra mutatnak mint a megjelenés időpontjában.

Remekül szerepeltek a Vadnai testvérek Horvátországban

Remekül szerepeltek a Vadnai testvérek Horvátországban

A járvány miatt, ahogy az olimpia, úgy a horvát bajnokság is halasztásra került, így a megszokott tavaszi időpont helyett múlt héten került megrendezésre a Laser osztály horvát bajnoksága. Hét nemzet 26 indulója mérte össze tudását, a mezőnyben akadt pár olimpiai érem és világbajnoki cím is.

A versenyen kiválóan szerepelt Vadnia Jonatán és Vadnai Benjamin is. Előbbi a hat futamból háromszor végzett dobogós helyen, sőt a második futamot meg is nyerte /(7.), 1., 4., 4., 3., 2.,/ és végül a harmadik helyen zárt. A mezőnyből általában elszöktünk hatan, nagyon szoros és izgalmas csaták voltak egy-egy pontért, hiszen mindenki tudta, hogy ezeken múlhat a dobogó. Jó volt újra versenyezni!” - nyilatkozta a verseny után Vadnai Jonatán. 

A két gyenge szeles futamot négy erős szeles követte, és összesen ebből a hat futamból hirdettek eredményt. Vadnai Jonatán az utolsó futamban nagyot harcolt az ezüstért, végül egy hajóhosszon múlt, de bronzérmes lett a ciprusi Pavlos Kontides, és a horvát Filip Jurisic mögött. Negyedik lett a riói ezüstérmes Tonci Stipanovic és tőle egy pontra az 5. helyen végzett Vadnai Benjamin /2., 4., 5., (6.), 6., 5./.

Érdi Mária a Garda-tavon készül Előző

Érdi Mária a Garda-tavon készül

A Kiwik is beszállnak a SailGP – be Következő

A Kiwik is beszállnak a SailGP – be