Siófok  13.3  •  9.5 kn       

Keszthely  13.9  •  10 kn       

Balatonfüred  12.9  •  9.1 kn       

Balatonboglár  13.3  •  10.9 kn       

Orfű  13  •  4 kn       

Velencei-tó  14  •  8.2 kn       

Tiszafüred  12.7  •  7.2 kn       

Mályi-tó  12.7  •  5.7 kn       

2024. február 24., szombat

A Kiwik is beszállnak a SailGP – be

Ez a cikk több mint egy éve frissült legutóbb. Elképzelhető, hogy a benne szereplő információk mára elavultak, vagy az esetleg megadott hivatkozások már nem működnek, vagy már más tartalomra mutatnak mint a megjelenés időpontjában.

A Kiwik is beszállnak a SailGP – be

A Kiwik is beszállnak a SailGP – be

A koronavírus miatt ugyan csonka szezonját éli a Sail GP, de idén már több csapat is csatlakozott a küzdelmekhez. Először a Dánok, majd a spanyolok és most végül de reméljük nem utolsó sorban a Kiwik is beszállnak a Sail GP küzdelmeibe.

Nagy meglepetést nem hozott a csapat két alapembere, hiszen az olimpiai arany és ezüstérmes, illetve America’s Cup győztes párost Peter Burlinget és Blair Tuke – ot nem igazán lehet kihagyni egy ilyen csapatból.

Ők lettek a szindikátus vezetői is egyben, amely majd a 2021 – es America’s Cup után áprilisban San Francisco – ban az első versenyen csatlakozik majd a sorozathoz.

Burling elmondta, hogy büszkeség számukra hogy Új – Zélandot képviselhetik ebben a sorozatban amely remek platform a profi vitorlázók számára, ahol olimpikonok és America’s Cup versenyzők is összemérhetik a tudásukat.

Burling és Tuke 2008 óta vitorlázik együtt és ezalatt egy olimpiai arany és ezüstérmet, és hat VB – címet gyűjtöttek a 49er osztályban. Mindössze 26 évesen sikerült először America’s Cup – ot nyerni és a jövő év is tartogathat még számukra sikereket, hiszen America’s Cup és Olimpia is lesz jövőre.

A sorozat honlapja:

www.sailgp.com

Remekül szerepeltek a Vadnai testvérek Horvátországban Előző

Remekül szerepeltek a Vadnai testvérek Horvátországban

Svédországban ült hajóba Érdi Mária Következő

Svédországban ült hajóba Érdi Mária