Siófok  20.5  •  7.5 kn       

Keszthely  19.9  •  5 kn       

Balatonfüred  20.2  •  5.2 kn       

Balatonboglár  20.7  •  7.4 kn       

Orfű  20  •  5 kn       

Velencei-tó  23.8  •  8 kn       

Tiszafüred  21.6  •  4.6 kn       

Mályi-tó  24.5  •  4.7 kn       

2024. május 05., vasárnap

Hamarosan nyit a Budapest Boat Show!

Hamarosan nyit a Budapest Boat Show!

Ismét a hajózásé a főszerep Magyarország legnagyobb szárazföldi kikötőjében, a 32. Budapest Boat Show-n, a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban!

Ismét a hajózásé a főszerep Magyarország legnagyobb szárazföldi kikötőjében, a 32. Budapest Boat Show-n, a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban!

A hazai hajózás és vízi sportok szezonnyitó nagyrendezvénye 2024. február 22-25. között az Utazás+ kiállítással, a Karaván Szalonnal és az E-Bike Test&Show-val egy időben mutatja be a hajózáshoz kapcsolódó hazai és külföldi újdonságokat és fejlesztéseket, a hazai vitorlás, elektromos és motoros hajók kínálatát, a különféle vízi sportokat, valamint a kapcsolódó felszereléseket, ruházatokat és igénybevehető szolgáltatásokat. Mindemellett hagyományosan nagy hangsúly kerül a vízi sportokra és azok felszereléseire is.

A hagyományokat követve érdekfeszítő beszélgetések, színpadi és a bemutató medencében megrendezésre kerülő programok, vitorlások, elektromos- és motoros hajók, hajó alkatrészek, a legújabb hajós innovációk, valamint ruházati kiegészítők is várják a látogatókat.

A hajózás és vízi sportok szezonnyitó rendezvénye 2024-ben a megújult Utazás kiállítással, a Karaván Szalonnal és a 2. E-bike Test&Show-al egy időben kerül megrendezésre, így azok a látogatók, akik a G pavilon bejárása után további élményekre vágynak, ugyanazzal a belépővel megtekinthetik a több, mint 50 hazai- és külföldi úti cél kínálatát és számtalan izgalmas programot felvonultató turisztikai rendezvényt, beleshetnek a lakókocsik és lakóautók világába, valamint átélhetik az igazi e-bike élményt a 3000 m2-es tesztpályán.

A kiállítás stratégiai partnere a Magyar Vitorlás Szövetség, és Balaton Boat Show, szakmai védnöke a Hajóipari Vállalkozók Egylete.

Magyarország legnagyobb szárazföldi kikötője, a Budapest Boat Show 2024. február 22-25. között várja a hajózás és vízi sportok iránt érdeklődőket a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban.

Vásárolja meg belépőjét és vegyen részt a hajózás és a vízi sportok szezonnyitó nagyrendezvényén!

Jegyvásárlás: https://boatshow.hu/latogatoknak/jegyvasarlas/

Hamarosan megnyitja kapuit a 32. Budapest Boat Show! Előző

Hamarosan megnyitja kapuit a 32. Budapest Boat Show!

Élmény és inspiráció az egész családnak a megújult Utazás+ kiállításon Következő

Élmény és inspiráció az egész családnak a megújult Utazás+ kiállításon