Siófok  20.5  •  7.5 kn       

Keszthely  19.9  •  5 kn       

Balatonfüred  20.2  •  5.2 kn       

Balatonboglár  20.7  •  7.4 kn       

Orfű  20  •  5 kn       

Velencei-tó  23.8  •  8 kn       

Tiszafüred  21.6  •  4.6 kn       

Mályi-tó  24.5  •  4.7 kn       

2024. május 05., vasárnap

Hamarosan megnyitja kapuit a 32. Budapest Boat Show!

Hamarosan megnyitja kapuit a 32. Budapest Boat Show!

A kiállítás színpadán idén is változatos programkínálat várja a szakmai- és a nagyközönséget egyaránt

Magyarország legnagyobb szárazföldi kikötője, a Budapest Boat Show 2024. február 22-25. között a megújult Utazás kiállítással, a Karaván Szalonnal és a 2. E-bike Test&Show-al egy időben várja a látogatókat a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban.

A Magyar Vitorlás Szövetség és a Magyar Vitorlás Akadémia közreműködésével a 2024-es kiállítás díszvendége a Vitorlázz Itthon program lesz.

A kiállítás színpadán idén is változatos programkínálat várja a szakmai- és a nagyközönséget egyaránt. Szó lesz többek között amatőr hajóépítésről, pályaválasztásról és a hajós világ 2024-es terveiről, kihívásairól is. A 32. Budapest Boat Show-n újra lesz Bemutató Medence, amely rengeteg interaktív és hasznos tudnivalót tartogat az érdeklődők számára az idei évben is.

A részletekért és további információért látogasson el a kiállítás weboldalára: https://boatshow.hu/

A hajózás és vízi sportok szezonnyitó nagyrendezvénye, a Budapest Boat Show elkötelezett az innovációk támogatásában. A tizenegy évvel ezelőtt elindított Újdonság Pályázat program folytatódik 2024-ben is, mellyel a hajózáshoz kapcsolódó hazai és külföldi újdonságok és fejlesztések bemutatását kívánja segíteni.

A Budapest Boat Show célja, hogy támogatást nyújtson a hazai és nemzetközi fejlesztéseknek, egyúttal lehetőséget biztosítva, hogy a kiállítás keretében bemutatkozhassanak a hazai közönségnek. Az Újdonság Pályázatra érkező anyagokat minden alkalommal újságírókból és hajós szakemberekből álló zsűri értékeli, hogy a látogatók a legkiemelkedőbb fejlesztésekkel találkozhassanak a kiállításon.

Azok a látogatók, akik a G pavilon bejárása után további élményekre vágynak, ugyanazzal a belépővel megtekinthetik a színes programokat, előadásokat és desztinációkat felvonultató Utazás kiállítást, a lakóautók és kempingfelszerelések széles kínálatát bemutató Karaván Szalont, valamint a 2. E-bike Test&Show-t, ahol egy 3000 m2-es tesztpályán tapasztalhatják meg az e-bike igazi élményét és akár egy e-bike szerencsés nyertesei is lehetnek.

A kiállítás stratégiai partnere a Magyar Vitorlás Szövetség és a Balaton Boat Show, szakmai védnöke pedig a Hajóipari Vállalkozók Egylete. Vásárolja meg belépőjét és vegyen részt a hajózás és a vízi sportok szezonnyitó nagyrendezvényén!

Versenyrendelkezések 2024 és más versenyrendszert irányító szabályzatok változása Előző

Versenyrendelkezések 2024 és más versenyrendszert irányító szabályzatok változása

Hamarosan nyit a Budapest Boat Show! Következő

Hamarosan nyit a Budapest Boat Show!