Siófok  19.4  •  4.2 kn       

Keszthely  19.9  •  6 kn       

Balatonfüred  19  •  4 kn       

Balatonboglár  19.9  •  5.6 kn       

Orfű  20  •  2 kn       

Velencei-tó  21.4  •  4.2 kn       

Tiszafüred  18.4  •  3.6 kn       

Mályi-tó  15.8  •  1.5 kn       

2024. május 05., vasárnap

Kevesebb mint két hét múlva nyit a 32. Budapest Boat Show!

Kevesebb mint két hét múlva nyit a 32. Budapest Boat Show!

A 32. Budapest Boat Show-n ismét a hajózásé a főszerep Magyarország legnagyobb szárazföldi kikötőjében, a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban!

A 32. Budapest Boat Show-n ismét a hajózásé a főszerep Magyarország legnagyobb szárazföldi kikötőjében, a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban!

A hazai hajózás és vízi sportok szezonnyitó nagyrendezvénye 2024. február 22-25. között az Utazás+ kiállítással, a Karaván Szalonnal és az E-Bike Test&Show-val egy időben várja a hajózás szerelmeseit.

A Magyar Vitorlás Szövetség és a Magyar Vitorlás Akadémia közreműködésével a 2024-es kiállítás díszvendége a Vitorlázz Itthon program lesz.

A program keretében az Akadémia célja bemutatni a lehető legszélesebb körben a hazai vitorlázás, azon belül is kiemelkedően a „kishajós” vagyis jollevitorlázás nyújtotta élményt, nem utolsó sorban azokat a lehetőségeket, melyet a sportág a fiataloknak képes biztosítani.

2024 az Olimpia éve lesz, a kiállítás keretein belül az Akadémia központi standján is hangsúlyozottan jelenik meg hazánk szerepe az olimpiai vitorlázás történetében. Az Akadémia kiállítása többféle irányban, többféle aktivitást vállal, egyfajta „vitorlás idővonalat” alkotva a kezdetektől a csúcsokig, emellett bemutatja az utánpótlásversenyzőket, a jövő olimpikonjait és megtekinthető lesz az olimpia vitorlástörténete, illetve kiemelkedő hazai szereplői is.

A kiállítás színpadán idén is változatos programkínálat várja a szakmai- és a nagyközönséget egyaránt. Szó lesz többek között amatőr hajóépítésről, pályaválasztásról és a hajós világ 2024-es terveiről, kihívásairól is. A 32. Budapest Boat Show-n újra lesz Bemutató Medence, amely rengeteg interaktív és hasznos tudnivalót tartogat az érdeklődők számára az idei évben is.

Azok a látogatók, akik a G pavilon bejárása után további élményekre vágynak, ugyanazzal a belépővel megtekinthetik a színes programokat, előadásokat és desztinációkat felvonultató Utazás kiállítást, a lakóautók és kempingfelszerelések széles kínálatát bemutató Karaván Szalont, valamint a 2. E-bike Test&Show-t, ahol egy 3000 m2-es tesztpályán tapasztalhatják meg az e-bike igazi élményét és akár egy e-bike szerencsés nyertesei is lehetnek.

A kiállítás stratégiai partnere a Magyar Vitorlás Szövetség és a Balaton Boat Show, szakmai védnöke pedig a Hajóipari Vállalkozók Egylete. Vásárolja meg belépőjét és vegyen részt a hajózás és a vízi sportok szezonnyitó nagyrendezvényén!

Jegyvásárlás: https://boatshow.hu/latogatoknak/jegyvasarlas/

A stabilitás jellemezte a 11mOD osztály tavalyi évét Előző

A stabilitás jellemezte a 11mOD osztály tavalyi évét

Versenyrendelkezések 2024 és más versenyrendszert irányító szabályzatok változása Következő

Versenyrendelkezések 2024 és más versenyrendszert irányító szabályzatok változása