Siófok  14.8  •  7.1 kn       

Keszthely  11.9  •  3 kn       

Balatonfüred  13.2  •  5.4 kn       

Balatonboglár  12.1  •  5.2 kn       

Orfű  14  •  7 kn       

Velencei-tó  13.5  •  11.1 kn       

Tiszafüred  12.2  •  6.7 kn       

Mályi-tó  12.9  •  3.2 kn       

2024. március 01., péntek

Már kevesebb, mint egy hónap a 32. Budapest Boat Show-ig!

Már kevesebb, mint egy hónap a 32. Budapest Boat Show-ig!

Magyarország legnagyobb szárazföldi kikötője, a Budapest Boat Show 2024. február 22-25. között a megújult Utazás kiállítással, a Karaván Szalonnal és a 2. E-bike Test&Show-al egy időben várja a látogatókat a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban.

Magyarország legnagyobb szárazföldi kikötője, a Budapest Boat Show 2024. február 22-25. között a megújult Utazás kiállítással, a Karaván Szalonnal és a 2. E-bike Test&Show-al egy időben várja a látogatókat a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban.

A látogatók megtekinthetik a különböző márkájú motoros és elektromos hajókat, válogathatnak a hajózáshoz kapcsolódó felszerelések, szolgáltatások és ruházatok közül, valamint a vízi sportokhoz szükséges eszközöket is beszerezhetik.

A Magyar Vitorlás Szövetség és a Magyar Vitorlás Akadémia közreműködésével a 2024-es kiállítás díszvendége a Vitorlázz Itthon program lesz.

A program keretében az Akadémia célja bemutatni a lehető legszélesebb körben a hazai vitorlázás, azon belül is kiemelkedően a „kishajós” vagyis jollevitorlázás nyújtotta élményt, nem utolsó sorban azokat a lehetőségeket, melyet a sportág a fiataloknak képes biztosítani.

Az Akadémia központi standján is hangsúlyozottan jelenik meg hazánk szerepe az olimpiai vitorlázás történetében. Az Akadémia kiállítása többféle irányban, többféle aktivitást vállal, egyfajta „vitorlás idővonalat” alkotva a kezdetektől a csúcsokig, emellett bemutatja az utánpótlásversenyzőket, a jövő olimpikonjait és megtekinthető lesz az olimpia vitorlástörténete, illetve kiemelkedő hazai szereplői is.

A kiállítás nagy hangsúlyt fektet a legfrissebb innovációk bemutatására, ezzel a céllal immár tizenegyedik alkalommal hirdette meg Újdonság Pályázatát, így az elmúlt év fejlesztései és a pályázat nyertesei is a kiállításon mutatkoznak be.

A Budapest Boat Show fontos hajós találkozóhelyként a bemutatkozó cégek mellett színes programkínálattal várja mind a szakmai mind a nagyközönséget. Azok a látogatók, akik a G pavilon bejárása után további élményekre vágynak, ugyanazzal a belépővel megtekinthetik a színes programokat, előadásokat és desztinációkat felvonultató Utazás kiállítást, a lakóautók és kempingfelszerelések széles kínálatát bemutató Karaván Szalont, valamint a 2. E-bike Test&Show-t, ahol egy 3000 m2-es tesztpályán tapasztalhatják meg az e-bike igazi élményét és akár egy e-bike szerencsés nyertesei is lehetnek.

A kiállítás stratégiai partnere a Magyar Vitorlás Szövetség és a Balaton Boat Show, szakmai védnöke pedig a Hajóipari Vállalkozók Egylete. Vásárolja meg belépőjét és vegyen részt a hajózás és a vízi sportok szezonnyitó nagyrendezvényén!

Jegyvásárlás: https://boatshow.hu/latogatoknak/jegyvasarlas/

A Flaar 18 a 2023 - as évben stabil osztállyá nőtte ki magát Előző

A Flaar 18 a 2023 - as évben stabil osztállyá nőtte ki magát

A stabilitás jellemezte a 11mOD osztály tavalyi évét Következő

A stabilitás jellemezte a 11mOD osztály tavalyi évét