Siófok  35.7  •  4.5 kn       

Keszthely  29.9  •  8 kn       

Balatonfüred  34.7  •  3.9 kn       

Balatonboglár  30.1  •  6.5 kn       

Orfű  34  •  4 kn       

Velencei-tó  34.3  •  8.3 kn       

Tiszafüred  36.3  •  7.9 kn       

Mályi-tó  32.9  •  1.4 kn       

2024. július 14., vasárnap

XIV. Mályi Mikulás Kupa beszámoló

XIV. Mályi Mikulás Kupa beszámoló

Ez a cikk több mint egy éve frissült legutóbb. Elképzelhető, hogy a benne szereplő információk mára elavultak, vagy az esetleg megadott hivatkozások már nem működnek, vagy már más tartalomra mutatnak mint a megjelenés időpontjában.

Újra nagy lelkesedéssel készültünk, zsíros kenyérrel, forralt borral, meleg teával, bogrács gulyással és sok sok süteménnyel vártuk a versenyzőket és az érdeklődőket.

2022. december 03

December eleje minden évben különleges napnak számít vitorlás klubunk számára.

Újra nagy lelkesedéssel készültünk, zsíros kenyérrel, forralt borral, meleg teával, bogrács gulyással és sok sok süteménnyel vártuk a versenyzőket és az érdeklődőket.

9db laser standard,  3db laser radial, 4db kalóz, 1db 420 vitorlás hajó indult el a gyönyörű napsütéses időben 3 futam erejéig.

A versenyen megtisztelt minket Sipos Péter (ARS ) , Beck Gergő és csapata- kik több mint egy évtizede visszajárnak és  nem utolsó sorban Bödör Gergő csapatával ( Deboti).

Remek napsütésben sikerült megrendezni a 3 futamot, melyen minden versenyző kiválóan érezte magát, leginkább a laser standard hajó osztályban voltak a legnagyobb harcok, küzdelmek. A szél mérsékelten volt erős.

Egyöntetű visszajelzések szerint egy színvonalas rendezvényt tudtunk nyújtani minden látogatónak. Ebben nagy segítségünkre voltak támogatóink: Il Baffo, TRAFIK Bt, Gonda borászat, Mályi Friss Pékség, P-Terem Kft, Aqua Detailing Autókozmetika, Pecunia Kft.

Köszönjük szépen minden résztvevőnek, hogy eljöttek és reméljük jövőre újra találkozunk.

Csorba Dávid
MMVSC

Kint a vízből – Hajókról, másképpen 1. rész - Partra vetve Előző

Kint a vízből – Hajókról, másképpen 1. rész - Partra vetve

YS Trophy: Megérkeztek az összetett eredmények Következő

YS Trophy: Megérkeztek az összetett eredmények