Siófok  11.1  •  10.8 kn       

Keszthely  12.9  •  3 kn       

Balatonfüred  10.8  •  7 kn       

Balatonboglár  11  •  5.7 kn       

Orfű  11  •  5 kn       

Velencei-tó  11.3  •  9.1 kn       

Tiszafüred  14.4  •  7.2 kn       

Mályi-tó  11.8  •  8.5 kn       

2024. április 20., szombat

Három kikötő és shuttle busz várja a Szüreti Regattázókat

Három kikötő és shuttle busz várja a Szüreti Regattázókat

Ez a cikk több mint egy éve frissült legutóbb. Elképzelhető, hogy a benne szereplő információk mára elavultak, vagy az esetleg megadott hivatkozások már nem működnek, vagy már más tartalomra mutatnak mint a megjelenés időpontjában.

A Badacsonyi BAHART kikötő kapacitása miatt a Szüreti Regatta egyes egységeit a szervezők az Ábrahámhegyi TVSK-ba, azaz a Jégmadár Kikötőbe, valamint a révfülöpi Cholnoky Jenő Gyermek- és Ifjúsági kikötőben helyezik el.

A Badacsonyi BAHART kikötő kapacitása miatt a Szüreti Regatta egyes egységeit a szervezők az Ábrahámhegyi TVSK-ba, azaz a Jégmadár Kikötőbe, valamint a révfülöpi Cholnoky Jenő Gyermek- és Ifjúsági kikötőben helyezik el. Mindkét helyszínről shuttle busz szállítja a vitorlázókat a központi helyszínre, a Badacsonyi BAHART kikötőbe.

Az idei Szüreti Regatta - Hegyi Dénes Emlékverseny vitorlázói a szervezők beosztása szerint (ide kattintva érhető el) három marinában kötnek ki a verseny első napján. Ábrahámhegyen Illés Dávid, Révfülöpön Török Péter várja majd az egységeket, Badacsonyban pedig a verseny rendezői Farkas Péter vezetésével segítik majd a kikötést.

A Révfülöpön valamint Ábrahámhegyen kikötőket 16:00-tól transzferbusz várja, mely a versenyzők igényeihez igazodva folyamatosan szállítja őket Badacsonyba, a vacsora illetve a tavalyi regatta ünnepélyes díjátadójának valamint a Szüreti Oldschool Party helyszínére. A transzferjárat a kikötőkbe való visszatéréskor is a versenyzők rendelkezésére áll, egészen a Szüreti Oldschool Party végéig.

A shuttle busz koordinálását Szepesi Gusztáv végzi, akit a +36308636718 – as számon érhetnek el a versenyzők. 

A járat vasárnap reggel is igénybe vehető, ugyanakkor aki élni kíván a lehetőséggel, azt egyénileg kell Szepesi Gusztávval egyeztetnie. 

A versenyről minden információ megtalálható az online hirdetőtáblán!

Újra 49er Országos Bajnokság Előző

Újra 49er Országos Bajnokság

Az MVSZ elnökének közleménye a sajtóban tévesen MVSZ - közleményként  megjelent állításokra Következő

Az MVSZ elnökének közleménye a sajtóban tévesen MVSZ - közleményként megjelent állításokra