Siófok  2.7  •  3.6 kn       

Keszthely  2.9  •  0 kn       

Balatonfüred  2.4  •  3.5 kn       

Balatonboglár  2.8  •  5.2 kn       

Orfű  •  2 kn       

Velencei-tó  2.7  •  4.6 kn       

Tiszafüred  1.7  •  3 kn       

Mályi-tó  2.4  •  1.3 kn       

2022. december 03., szombat

Három kikötő és shuttle busz várja a Szüreti Regattázókat

Három kikötő és shuttle busz várja a Szüreti Regattázókat

A Badacsonyi BAHART kikötő kapacitása miatt a Szüreti Regatta egyes egységeit a szervezők az Ábrahámhegyi TVSK-ba, azaz a Jégmadár Kikötőbe, valamint a révfülöpi Cholnoky Jenő Gyermek- és Ifjúsági kikötőben helyezik el.

A Badacsonyi BAHART kikötő kapacitása miatt a Szüreti Regatta egyes egységeit a szervezők az Ábrahámhegyi TVSK-ba, azaz a Jégmadár Kikötőbe, valamint a révfülöpi Cholnoky Jenő Gyermek- és Ifjúsági kikötőben helyezik el. Mindkét helyszínről shuttle busz szállítja a vitorlázókat a központi helyszínre, a Badacsonyi BAHART kikötőbe.

Az idei Szüreti Regatta - Hegyi Dénes Emlékverseny vitorlázói a szervezők beosztása szerint (ide kattintva érhető el) három marinában kötnek ki a verseny első napján. Ábrahámhegyen Illés Dávid, Révfülöpön Török Péter várja majd az egységeket, Badacsonyban pedig a verseny rendezői Farkas Péter vezetésével segítik majd a kikötést.

A Révfülöpön valamint Ábrahámhegyen kikötőket 16:00-tól transzferbusz várja, mely a versenyzők igényeihez igazodva folyamatosan szállítja őket Badacsonyba, a vacsora illetve a tavalyi regatta ünnepélyes díjátadójának valamint a Szüreti Oldschool Party helyszínére. A transzferjárat a kikötőkbe való visszatéréskor is a versenyzők rendelkezésére áll, egészen a Szüreti Oldschool Party végéig.

A shuttle busz koordinálását Szepesi Gusztáv végzi, akit a +36308636718 – as számon érhetnek el a versenyzők. 

A járat vasárnap reggel is igénybe vehető, ugyanakkor aki élni kíván a lehetőséggel, azt egyénileg kell Szepesi Gusztávval egyeztetnie. 

A versenyről minden információ megtalálható az online hirdetőtáblán!

Újra 49er Országos Bajnokság Előző

Újra 49er Országos Bajnokság

Az MVSZ elnökének közleménye a sajtóban tévesen MVSZ - közleményként  megjelent állításokra Következő

Az MVSZ elnökének közleménye a sajtóban tévesen MVSZ - közleményként megjelent állításokra