Siófok  15.2  •  3.3 kn       

Keszthely  13.9  •  2 kn       

Balatonfüred  15.3  •  3.4 kn       

Balatonboglár  15.1  •  1.5 kn       

Orfű  17  •  4 kn       

Velencei-tó  17.8  •  3.6 kn       

Tiszafüred  15.6  •  6.8 kn       

Mályi-tó  15  •  7.8 kn       

2022. május 27., péntek

Limitált létszám, nevezési időkorlát – Megjelent a Subaru Solterra Pünkösdi Regatta versenykiírása

Limitált létszám, nevezési időkorlát – Megjelent a Subaru Solterra Pünkösdi Regatta versenykiírása

A rendezők idén is limitált számú hajót tudnak fogadni, a ranglistát futó osztályoknak viszont előbb megnyitják a nevezési kaput.

Megjelent a 2022. június 4-én 9:30 perckor a Balatonföldvár előtti vízterületről rajtoló idei első nagy túraverseny, a TVSK által rendezett Subaru Solterra Pünkösdi Regatta versenykiírása. A rendezők idén is limitált számú hajót tudnak fogadni, a ranglistát futó osztályoknak viszont előbb megnyitják a nevezési kaput.

A korlátozottan rendelkezésre álló kikötőhelyek miatt a versenyre 160 hajó nevezését fogadják el,  az érvényes nevezéssel rendelkező hajókat a nevezési díj megfizetésének időpontja szerint állítják sorrendbe, a 161. nevezéstől a hajók várólistára kerülnek. A várólistás hajók nevezési díját a versenyt követő 10 napon belül visszautalják.

A várólistás hajók egy elfogadott nevezéssel rendelkező hajó visszalépése esetén lépnek előre. Az elfogadott nevezések listáját a versenyrendezőség az online hirdetőtáblán közzéteszi.

A versenyre kizárólag online, az MVSZ VIHAR-rendszerében lehet nevezni. A nevezési díj megfizetésének módja: átutalással a Túravitorlás Sportklub bankszámlájára: 11702036-20101990 (Bank: OTP). A közleményben a rendezők kérik a hajó nevét, osztályát és vitorlaszámát feltüntetni. Számlaigényt a nevezési díj megfizetésének napján a vevő neve, címe, adószáma és a kapcsolódó hajó(k) megjelölésével kérik a tvsk@tvsk.hu e-mail címre megküldeni. Utólagos számlaigényt nem áll módjukban elfogadni.

Nevezési határidő: május 31. 12.00 óra. Eddig az időpontig a nevezési díjnak is be kell érkeznie. 

Az idei esztendőben nevezési időkorlát is bevezetésre került. Ennek értelmében: május 15. 24.00 óráig az online nevezés lehetősége csak a ranglistaversenyt futó osztályok***számára nyitott. Ezen időpont után a nevezés minden osztály és értékelési csoport számára megnyílik.

A Subaru Solterra Pünkösdi Regatta versenykiírása ide kattintva érhető el.

Újra Tolnay Kálmán Emlékverseny a BYC - ben Előző

Újra Tolnay Kálmán Emlékverseny a BYC - ben

Majthényi Zsombor Emlékverseny, Agárd Következő

Majthényi Zsombor Emlékverseny, Agárd