Siófok  9.4  •  2.3 kn       

Keszthely  6.9  •  0 kn       

Balatonfüred  9.1  •  3.5 kn       

Balatonboglár  8.9  •  3 kn       

Orfű  •  6 kn       

Velencei-tó  8.5  •  3.1 kn       

Tiszafüred  10.6  •  2.2 kn       

Mályi-tó  11.2  •  0.8 kn       

2024. április 26., péntek

SUBARU EGIS Kupa – Lám Dezső Emlékverseny: A hagyomány folytatódik!

SUBARU EGIS Kupa – Lám Dezső Emlékverseny: A hagyomány folytatódik!

Ez a cikk több mint egy éve frissült legutóbb. Elképzelhető, hogy a benne szereplő információk mára elavultak, vagy az esetleg megadott hivatkozások már nem működnek, vagy már más tartalomra mutatnak mint a megjelenés időpontjában.

Sokáig úgy tűnt, hogy még az idei esztendő szervezésébe is beleszól a koronavírus világjárvány, hiszen a szervező sportegyesület csopaki kikötőjére speciális szabályok vonatkoztak, ám egy hét eleji döntés mindent megváltoztatott.

Hétvégén, azaz 2021. július 10-11-én rendezi meg az Egis SE tradicionális versenyét a Subaru Egis Kupa – Lám Dezső Emlékversenyt. Sokáig úgy tűnt, hogy még az idei esztendő szervezésébe is beleszól a koronavírus világjárvány, hiszen a szervező sportegyesület csopaki kikötőjére speciális szabályok vonatkoztak, ám egy hét eleji döntés mindent megváltoztatott. Mindez azt jelenti, hogy ahogy az elmúlt évtizedekben, úgy most is lesz egy remek pályaverseny és lesznek parti események is.

A szombati napra három, vasárnapra pedig két futam lebonyolítását tervezik, ráadásul - szintén a hagyományokhoz ragaszkodva - trapéz pályán, így ideális szélviszonyok esetén izgalmas csatákban dőlhetnek majd el a helyezések. A trapéz pálya mellett a verseny védjegye a szombat esti társasági esemény is, ahol kiváló csopaki borokkal, fantasztikus vacsorával és élő zenével várják a szervezők a vitorlázókat. Az idei esztendőben a Némo&Tibcsy szórakoztatja majd azokat, akik elfogadják az Egis SE meghívását és részt vesznek a vacsorán.

Több hajóosztály is ranglista versenynek jelölte a Subaru Egis Kupát, és mivel az előrejelzések alapján változékony időjárást, sőt, a meteorológusok szelet is ígérnek a következő napokra, így jó esély van arra, hogy a vízen és a parton is tökéletes hétvége vár a vitorlázókra.

Nevezni a VIHAR-ban lehet, a versenykiírás pedig ezen a linken elérhető.

Három hét múlva kiderül, hogy megdőlhet e a Kékszalag rekordja! Előző

Három hét múlva kiderül, hogy megdőlhet e a Kékszalag rekordja!

Idén is Fehér Szalag Generalcom Nagydíj – 24. Izsák Szabolcs Emlékverseny Következő

Idén is Fehér Szalag Generalcom Nagydíj – 24. Izsák Szabolcs Emlékverseny