Siófok  10  •  3.9 kn       

Keszthely  8.1  •  3 kn       

Balatonfüred  9.6  •  5.2 kn       

Balatonboglár  9.4  •  3.7 kn       

Orfű   •  0 kn       

Velencei-tó  8.4  •  4.6 kn       

Tiszafüred  8.1  •  7.1 kn       

Mályi-tó  9.2  •  2.6 kn       

2021. szeptember 23., csütörtök

Berecz Zsombor vezet a Finn Dinghy OB első napja után

Ez a cikk több mint egy éve frissült legutóbb. Elképzelhető, hogy a benne szereplő információk mára elavultak, vagy az esetleg megadott hivatkozások már nem működnek, vagy már más tartalomra mutatnak mint a megjelenés időpontjában.

Berecz Zsombor vezet a Finn Dinghy OB első napja után

Berecz Zsombor vezet a Finn Dinghy OB első napja után

Két futamot sikerült lebonyolítani a Finndingi Országos Bajnokság első napján, Révfülöpön. A versenyzők beszámolói alapján, bár délelőtt még érvényteleníteni is kellett az egyik futamot, a szél ereje később a 20-30 csomó közötti tartományban „mozgott”.

Egyelőre a papírformának megfelelően alakul minden, hiszen a friss Európa-bajnok Berecz Zsombor (PRO SE) nyerte mindkét futamot annak ellenére, hogy elmondása alapján egy kis technikai gonddal is küzdött, amit a második napra mindenképpen meg kell oldania. Jelenleg a junior korosztályhoz tartozó, de már komoly nemzetközi tapasztalattal is rendelkező Németh Domonkos (THE-YKA) áll a második helyen, két második helyezéssel. A képzeletbeli dobogó legalsó fokáról pedig a Hajógyár SE versenyzője, a mostanában leginkább katamaránnal „vitézkedő” Kaiser Kristóf (4., 3.) várja a folytatást.

A révfülöpi versenyen tizenegy futam lebonyolítását tervezik a rendezők a 63! résztvevőnek, akik több korosztályban indulnak, hiszen a Finn OB-n a felnőtt és a junior korosztály mellett, a Masters, a Grand Masters, a Grand Grand Masters, valamint a Legenda kategóriában indulókat külön is értékelik.

A részletes eredmények a Facebookon létrehozott Finndingi Magyar Bajnokság2020 felületen találhatóak meg.

Fotó: Cserta Gábor

Dr. Kollár Lajos: Sok embernek kell köszönetet mondanom! Előző

Dr. Kollár Lajos: Sok embernek kell köszönetet mondanom!

A Principessa nyerte a Félszigetkerülő Széchenyi István Emlékverseny BDO Nagydíjat! Következő

A Principessa nyerte a Félszigetkerülő Széchenyi István Emlékverseny BDO Nagydíjat!