Siófok  10  •  3.9 kn       

Keszthely  9.9  •  2 kn       

Balatonfüred   •  3.5 kn       

Balatonboglár  9.6  •  3.3 kn       

Orfű   •  2 kn       

Velencei-tó  7.3  •  4.4 kn       

Tiszafüred  6.1  •  3.6 kn       

Mályi-tó  8.1  •  1.7 kn       

2021. szeptember 23., csütörtök

A Huber - Kiska páros nyerte a 470 - es Bajnokságot

Ez a cikk több mint egy éve frissült legutóbb. Elképzelhető, hogy a benne szereplő információk mára elavultak, vagy az esetleg megadott hivatkozások már nem működnek, vagy már más tartalomra mutatnak mint a megjelenés időpontjában.

A Huber - Kiska páros nyerte a 470 - es Bajnokságot

A Huber - Kiska páros nyerte a 470 - es Bajnokságot

A hosszú hétvégén rendezett földvári 470-es OB futamait kezdetben nyugatias, majd a szél nélküli szombat után vasárnap szép keleti szélben futotta a mezőny. Huber Péter Lél és Kiska László György két futamban is elsőként futott be, és harmadiknál rosszabb helyük nem volt a sorozaton, így szerezték meg a bajnoki aranyat. Az igazsághoz tartozik, hogy legjobb hazai 470-es párosunk, a Gyapjas testvérek csak a bajnokság utolsó három futamán indultak, azokat viszont meg is nyerték.

Összesen kilenc futam alapján hirdettek végeredményt. A díjkiosztó és a közösségi programok a járványveszély miatt ezúttal elmaradtak, a rendező Spartacus VE mindent megtett a versenyzők és a segítők biztonságáért: a telep több pontján kézfertőtlenítők voltak kitéve, a zárt helyiségeket ózonnal fertőtlenítették és ezeken a helyeken kérték a maszkviselést is. Ugyancsak ezen a hétvégén rendezte a Spartacus a Greco kupát, amely egyben F18-as katamarán, Repülő hollandi és Csillaghajó flottabajnokság is volt.

Mindhárom hajóosztályban érvényesült a papírforma: F18-ban Diószegi Zoltán és Jankovics Gábor az összes futamot megnyerve lett flottabajnok, Repülő hollandiban a Majthényi-Domokos páros, Csillaghajóban pedig a Tenke-Bezeréti kettős lett a legjobb.

Fotó: Csima Kata
Szöveg: Visy László "Oszi"

Eredmények:

https://dgmtw3im3szoe.cloudfront.net/articles/content/e5XoUUD1epOMNyek/a-huber---kiska-paros-nyerte-a-470---es-bajnoksagot-GD8AIN.pdf

https://dgmtw3im3szoe.cloudfront.net/articles/content/e5XoUUD1epOMNyek/a-huber---kiska-paros-nyerte-a-470---es-bajnoksagot-k6Q9Uz.pdf

A Greco Kupa margójára Előző

A Greco Kupa margójára

Csütörtöktől főszerepben a fiatalok Következő

Csütörtöktől főszerepben a fiatalok