Siófok  8.3  •  4.8 kn       

Keszthely  4.9  •  2 kn       

Balatonfüred  •  0.9 kn       

Balatonboglár  8.2  •  2.8 kn       

Orfű  •  4 kn       

Velencei-tó  7.8  •  6.4 kn       

Tiszafüred  9.2  •  5.4 kn       

Mályi-tó  •  6.2 kn       

2024. április 20., szombat

Fritz Segel Tour május 28-án!

Ez a cikk több mint egy éve frissült legutóbb. Elképzelhető, hogy a benne szereplő információk mára elavultak, vagy az esetleg megadott hivatkozások már nem működnek, vagy már más tartalomra mutatnak mint a megjelenés időpontjában.

Balatonkenesén a Balatonfői Yacht Clubban, május 28-án kerül megrendezésre az idei Fritz Segel Tour, a bajor vitorlagyártó márkaépítő regattája. A hatéves nyílt túraverseny kedvelt a nagyhajós vitorlázók körében.

Fritz Segel Tour május 28-án!

Kodály Zoltán mondta, hogy „Legyen a zene mindenkié.” A Fritz Segel is hasonló filozófiát vall, amikor azt közvetíti, hogy legyen a vitorlázás élménye mindenki számára elérhető és élvezhető, függetlenül attól, hogy éppen Fritz vitorlával teszi ezt vagy egy konkurens gyártó termékével. Eme gondolat mentén született meg hat évvel ezelőtt a Fritz Segel Tour ötlete, ahova nem csak a Fritz "vitorlacsalád" tagjait várják, hanem minden vitorlázni, versenyezni szerető sporttárs részvételére számítanak.

A német-magyar koprodukcióban szerveződő nyílt, yardstick túraverseny hagyományosan az Orvos Kupával azonos időben és helyen lesz idén is. Minőségi business regatta szolgáltatásait nyújtja a Fritz Segel Tour, hagyományos nevezési díj mellett, mivel a két verseny nevezési díjai közötti különbséget a Fritz Segel hazai forgalmazója átvállalja minden résztvevő esetében.

A Fritz Segel nem csak a nevezési díj kompenzációval kedveskedik a résztvevőknek, értékes és izgalmas ajándékokkal készül meglepni a díjazottakat. Természetesen a szokásos tombola sem marad el, így mindenki esélyes arra, hogy ne üres kézzel térjen haza a versenyről.

Színvonalas verseny és színvonalas vendéglátás jellemzi a bajor vitorlagyártó által életre hívott regattát. A verseny színvonalát Dániel Gábor és csapata valamint a Compass Regatta Team biztosítja, a vendéglátás garanciáját a BFYC munkatársai szavatolják.

A verseny támogatói: Fritz Segel, Volvo, StapleCare, SurgiCare, TaxTeam

Versenykiírás: http://www.orvosgyogyszereszkupa.hu/fritz-segel-tour/

Lengyel fölény Előző

Lengyel fölény

Balaton Boat ismét Balatonlellén! Következő

Balaton Boat ismét Balatonlellén!