Siófok  14.4  •  6 kn       

Keszthely  14.9  •  6 kn       

Balatonfüred  14  •  5.6 kn       

Balatonboglár  14.4  •  6.6 kn       

Orfű  18  •  3 kn       

Velencei-tó  18.7  •  8.3 kn       

Tiszafüred  15.6  •  10.4 kn       

Mályi-tó  13.3  •  5.6 kn       

2024. május 08., szerda

A szakmai regatták is költöznek Lelléről

Ez a cikk több mint egy éve frissült legutóbb. Elképzelhető, hogy a benne szereplő információk mára elavultak, vagy az esetleg megadott hivatkozások már nem működnek, vagy már más tartalomra mutatnak mint a megjelenés időpontjában.

Lehangoló kép fogadja a látogatót, amikor megérkezik a pezsgő életéről, rendezvényeiről ismert lellei kikötőbe. Egyedül a Bavaria munkatársai tartják (?) tartották a frontot, a kriptahangulatot idéző létesítményben. Lassan elfogynak a hajók a partról és teljesen kiürül a déli part egykoron legexkluzívabb marinája.

A szakmai regatták is költöznek Lelléről

Nem csak a hajósok kényszerülnek távozásra, de a rendezvényeknek is költözni kell. Az új lellei kikötőben több jó nevű szakmai regattát rendeztek egykoron. Ügyvédek, orvosok, építészek valamint a közmű és épületgépész ágazat versenyzői elhagyják a BL Apartments & Yachtclubbot.

A kikötő legnépszerűbb versenye, az Ügyvéd Kupa Nagyhajós Regatta (http://www.ugyvedkupa.hu/) a Club Aligába költözik. Az OTP Bank és a VOLVO Autó Hungária által támogatott regatta 2011. július 1-3. napjain lesz, története során első ízben a Balaton keleti medencéjében.

A Surgicare Orvos-Gyógyszerész Kupa (http://www.orvosgyogyszereszkupa.hu/) korábban már vendégeskedett Kenesén a Balatonfői Yacht Clubban, idén június 17-19-én ismét az álmok kikötője lesz az orvosok házigazdája.

Balatonlelle és Balatonszemes után szeptember első hétvégéjén a Balatonfői Yacht Club lesz a helyszíne a hatodik Közmű és Épületgépész Kupának (http://www.kozmukupa.hu/). Évek óta terv, hogy ez a verseny is látogasson el a keleti Balatonra, hiszen a résztvevők nagyobbik fele erről a területről érkezik a rendezvényre.

Szinte követelmény a szakmai regatták szervezésénél, hogy minden évben valami újdonsággal is találkozzanak az évről évre ellátogató résztvevők. Idén a helyszínválasztás lesz az egyik újdonság a több apró újítás mellett.

Az Építész Regattát szervező Magyar Építőművészek Szövetsége keresi a megoldást a rendezvényszervezés és a helyszín tekintetében is, szeretnék a versenyt megrendezni, de még partnert keresnek hozzá.

 

  Kenesei Szezonnyitó és Tavaszi Regatta - 2011. Előző

Kenesei Szezonnyitó és Tavaszi Regatta - 2011.

Brad Van Liew a végső győzelem kapujában Következő

Brad Van Liew a végső győzelem kapujában