Siófok  16.6  •  5.6 kn       

Keszthely  17.9  •  5 kn       

Balatonfüred  16.3  •  1.7 kn       

Balatonboglár  16.8  •  4.1 kn       

Orfű  20  •  5 kn       

Velencei-tó  18.1  •  11.8 kn       

Tiszafüred  18.9  •  3.8 kn       

Mályi-tó  17.9  •  4 kn       

2024. május 02., csütörtök

Cecc Kupa - Tihany

Ez a cikk több mint egy éve frissült legutóbb. Elképzelhető, hogy a benne szereplő információk mára elavultak, vagy az esetleg megadott hivatkozások már nem működnek, vagy már más tartalomra mutatnak mint a megjelenés időpontjában.

Bagyó Áron és Polgár Lukács szerezte meg a győzelmet a hétvégén Tihanyban lezajlott Közép Európai Cadet Kupán.

Cecc Kupa - Tihany

A mai napon a viharos szél miatt nem sikerült futamot rendezni, ám szombaton 3-as erősségű keleti szélben négy kiváló futammal gazdagodhatott a mezőny, így hét futam alapján hirdetett eredményt a rendezőség. Az élen a hazai kettős, Bagyó Áron és Polgár Lukács végzett, akik a második versenynapon is kiválóan vitorláztak, s három győzelemmel és egy második helyezéssel zárták a napot, mellyel 11 pontos előnyre tettek szert a második helyezett lengyel kettőssel, Kania David-dal és Madon Kacper-rel szemben. A bronzérmet pedig Munka Márton és Kanyicska Márk szerezte meg Bors Máté és Horváth Balázs előtt. Az ötödik helyre lépett előre a második napon nyújtott remek teljesítményének köszönhetően a Kristóf Júlia-Varró Gábor duó, míg a hatodik helyen is egy vegyes páros, Simó Márton és Molnár Zsófia végzett.
 
A négy fordulóból álló CECC kupa összesített listáján, - melyet négy ország, Németország, Csehország, Lengyelország és hazánk egy-egy versenyének összesítése ad - idén csupán három érvényes regatta szerepel, mivel a csehországi fordulón csupán két futamot sikerült lebonyolítani, így a kiírások értelmében az nem számítható bele az összesítésbe.
 
A CECC kupa versenysorozat végső győzelmét a lengyel Kania David-Madon Kacper kettős szerezte meg Bagyó Áronék és a Bors Máté-Horváth Balázs kettős előtt, akik a serdülők versenyének ezüstérmesei lettek a lenyel Kania-Madon duó mögött.

EREDMÉNYEK CECC kupa 4. fordulója, Tihany

CECC kupa versenysorozat összesített eredménye, össztett

CECC kupa versenysorozat összesített eredménye, serdülők

Bővíti flottáját és külföldi piacok felé nyit a Pannon Yacht Charter Előző

Bővíti flottáját és külföldi piacok felé nyit a Pannon Yacht Charter

Véget ért a Melges 24 Bajnokság Következő

Véget ért a Melges 24 Bajnokság