Siófok  22.4  •  10.9 kn       

Keszthely  22.8  •  13 kn       

Balatonfüred  22.2  •  7 kn       

Balatonboglár  23.4  •  10.1 kn       

Orfű  24  •  6 kn       

Velencei-tó  25.6  •  11.1 kn       

Tiszafüred  22  •  7.7 kn       

Mályi-tó  23.4  •  8.1 kn       

2024. április 28., vasárnap

Vitorlázók az árvízkárosultakért!

Ez a cikk több mint egy éve frissült legutóbb. Elképzelhető, hogy a benne szereplő információk mára elavultak, vagy az esetleg megadott hivatkozások már nem működnek, vagy már más tartalomra mutatnak mint a megjelenés időpontjában.

Idén július 24-én Balatonlellén kerül megrendezésre a XV. International Kupa Karsai Lajos emlékverseny, a II. Szavini Kupa Balaton 31 klub regatta és a II. Oriflame Lady’s Open, a női kapitányok versenye. A versenyek szervezői felhívással fordulnak a vitorlázókhoz.

Vitorlázók az árvízkárosultakért!

Tisztelt Vitorlázók, Barátaink!

Ez év július 24-én, immár hagyományosan megrendezésre kerül Balatonlellén a BLYC-ben  a XV. International Kupa Karsai Lajos emlékverseny, a  II. Szavini Kupa  Balaton 31 klub regatta és a II. Oriflame Lady’s Open, a női kapitányok versenye.

Mindannyian tudjuk, hogy a májusi, júniusi árvizek mekkora károkat okoztak az ország északi részén. Az ott élők közül sokaknak csak az maradt, ami akkor éppen rajta volt. Ebből a helyzetből felállni csak segítséggel tudnak. Úgy érezzük, erkölcsi kötelességünk, lehetőségünk szerint segíteni Őket.

A verseny rendezői, a támogatókkal egyetértésben úgy határoztak, hogy a versenyeken indulók által befizetett nevezési díjból, minden nevező után 1000 forintot erre a célra elkülönít.

A versenyt követően jótékonysági árverést rendezünk, és az árverésen befolyt teljes összeget eljuttatjuk Tomor község lakóinak.
Tomor község Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, az Edelényi kistérségben. Szikszótól északra, a Vadász patak mellett, Hegymeg szomszédságában fekvő település. A településen 270 fő él. A faluban májusban, és júniusban is jelentős károkat okozott a Vadász patak áradása.

Kérünk benneteket, hogy részvételetekkel járuljatok hozzá, hogy ez a kezdeményezés valóban sikeres legyen, és megmutathassuk, hogy mi, akik szinte mindig az általunk oly nagyon kedvelt víz felszínén vagyunk, együtt érzünk azokkal a honfitársainkkal akiknek ez a víz súlyos károkat okozott.

A versenyt követő árverésre várunk tőletek felajánlásokat, ami lehet bármilyen, más számára értékes tárgy, amit az azt megszerző emlékként magával vihet, vagy egy hasznos szolgáltatás, amire egy vitorlázónak szüksége lehet. Felajánlásokat tehettek magánemberként, vagy céges formában is.

Jó szelet!

Rick Csaba, Szabó Árpád

Raiffeisen Private Banking Kupa végeredmény Előző

Raiffeisen Private Banking Kupa végeredmény

VI. Lelleiszél Topcat Kupa – a Balaton legrégebbi katamarán versenye Következő

VI. Lelleiszél Topcat Kupa – a Balaton legrégebbi katamarán versenye