Siófok  17.2  •  9.4 kn       

Keszthely  14.9  •  7 kn       

Balatonfüred  16.9  •  4.4 kn       

Balatonboglár  17.7  •  9.3 kn       

Orfű  17  •  6 kn       

Velencei-tó  19.7  •  10.7 kn       

Tiszafüred  17.8  •  5.8 kn       

Mályi-tó  19  •  5.4 kn       

2024. április 28., vasárnap

SurgiCare, egy cég a sebészekért

Ez a cikk több mint egy éve frissült legutóbb. Elképzelhető, hogy a benne szereplő információk mára elavultak, vagy az esetleg megadott hivatkozások már nem működnek, vagy már más tartalomra mutatnak mint a megjelenés időpontjában.

A cég létrehozásának gondolata abból a felismerésből táplálkozott, hogy szükség van a magyar piacon egy kicsi, rugalmas szolgáltatóra, aki be tudja tölteni a nagy nemzetközi cégek változásai nyomán támadt teret.

Cégünk fontosnak tartja, hogy a manuális szakmákban dolgozó orvosokkal minél magasabb szintű szakmai kapcsolatot tartson fenn. Ebből következik az, hogy a céget képviselő emberek lehetőség szerint a szakma által ismert és elismert szakemberek legyenek, lehetőleg hazai és nemzetközi tapasztalatokkal hátuk mögött.

Nagy Tamás és Székely Róbert már a kezdetektől segítette a cég munkáját. Eleinte csak tapasztalataik átadásával, később, Székely Róbert révén már személyes részvétellel is. Nagy örömünkre szolgál, hogy 2009 tavaszától Gadanecz András is csatlakozik a SurgiCare csapatához. Andrást nem kell bemutatni. Több mint 10 évet dolgozott a Johnson & Johnsonnál, másfél éve pedig a 77 Elektronika nevű, magyar tulajdonú nagyvállalat kereskedelmi igazgatója. Most ismét visszatér korábbi sikerei színhelyére, és a cég sebészeti varrógépekkel és varrófonalakkal foglalkozó üzletágát erősíti. Fontosnak tartjuk, hogy a cég termékei csak és kizárólag a legmagasabb minőséget képviseljék és ezt a forgalmazott márkák garantálják számunkra.

I. SurgiCare Orvos - Gyógyszerész Kupa - 2009. június 12-14.! Előző

I. SurgiCare Orvos - Gyógyszerész Kupa - 2009. június 12-14.!

Az Adrián kezdtek és a Balatonon folytatják Következő

Az Adrián kezdtek és a Balatonon folytatják