Siófok  8.3  •  4.4 kn       

Keszthely  7.9  •  4 kn       

Balatonfüred  7.9  •  2.9 kn       

Balatonboglár  8.3  •  6.5 kn       

Orfű  •  2 kn       

Velencei-tó  5.9  •  5.5 kn       

Tiszafüred  7.8  •  17.6 kn       

Mályi-tó  6.1  •  21.8 kn       

2024. március 29., péntek

Kreatív, megbízható megoldások, késedelem nélkül

Ez a cikk több mint egy éve frissült legutóbb. Elképzelhető, hogy a benne szereplő információk mára elavultak, vagy az esetleg megadott hivatkozások már nem működnek, vagy már más tartalomra mutatnak mint a megjelenés időpontjában.

A KARVER termékei tényleg nagyon különlegesek, Jelentős technikai előnyeik vannak, könnyű a használatuk és emellett nagyon biztonságosak, annyira, hogy már az optimistot használó gyerekeknek is megfelelő, de még az Amerikai Kupa legénysége is használja.

Kreatív, megbízható megoldások, késedelem nélkül

Ugyanaz a minőség és ugyanazok az alapanyagok, minden különbség nélkül, attól függetlenül, hogy Russell Coutts vagy az első versenyére készülő junior vitorlázó használja.

A KARVER erőssége a kreativitásban és a versenytapasztalatban rejlik. Versenyzőkkel dolgoznak szorosan együtt azért, hogy megoldásokat találjanak az igényeikre, hogy a vitorlakezelést egyszerűbbé tegyék. Mottójuk: kreatív, megbízható megoldások, késedelem nélkül.

A vitorlázás szenvedélyétől vezérelve, mérnökök a gyártókkal összefogva létrehozták a KARVER rendszert. A high tech versenyhajók jelen generációja magas technikai színvonalú fedélzeti felszerelést igényel, amely egyaránt megfelel a követelményeknek a teljesítmény, a terhelési hatékonyság, a súlycsökkentés és ergonomia területén is. Az a koncepció, amely először az Open 60-as hajóosztály tervezésénél és kivitelezésénél jelent meg, ma már minden hajóra alkalmazható, ezzel hozzásegítve a versenyző és túrázó hajósokat is a legfejlettebb technológia használatához.

A tömegtermeléstől az egyedi alkatrészekig, a KARVER ugyanazokat a „minőség megalkuvás nélkül” szigorú szabványokat követi az elméleti tanulmányoktól kezdve a gyártásig. A KARVER a 3D modellezés és szimulációs szoftverek legújabb generációját használja az anyag tűrésének és kezelhetőségének tesztelésére, ezáltal a legmagasabb súly/terhelés hányadost és rugalmasságot elérve a jövő termékein. Az elméleti számítások után, minden terméket laboratóriumban tesztelnek különböző terhelés alatt, hogy meghatározzák a kopásállóságot és a lehetséges gyenge pontokat. A tengeri tesztelés az utolsó lépés a KARVER minőségbiztosítási eljárásában.

A KARVER rendszer felépítése lehetővé teszi, hogy azonnal és rugalmasan tudjanak reagálni az egyedi tervezésű és gyártású termékek keresletére.

 

Egyszerű és hatékony, a K-Block csiga számos területen kiválóan alkalmazható.

Egy alapkötéssel rögzített és egyszerű kialakítással kombinált K-Block egyedülálló súly (nagyon könnyű) / teherbírási (nagyon magas) rátával rendelkezik. Ugyanakkor a golyós és görgős csapágyazásnak köszönhetően a K-Block csiga garantáltan alacsony súrlódást biztosít.

 

A csiga közepén keresztülhúzott hurokkal történő rögzítés előnyei:

Biztonság: A csiga közepén keresztülhúzott hurok jelentősen növelik a biztonságot a csiga meghibásodása esetén is. A szabadon futó kötél rögzítve marad, így nem szakadhat szabadon.

Könnyű súly: Ezek a rendkívül könnyű csigák és az egyszerű huroktechnika kombinációjának köszönhetően, körülbelül 20-30%-kal csökkentik a súlyt a hagyományos csigákhoz képest.

Rögzítés: A csiga közepén keresztüli hurkolás határtalan alkalmazási lehetőségeket kínál, nagyon könnyű felszerelni.

 

KB  csigák golyós és görgős csapággyal

A KARVER csigákat görgőkkel és golyós csapágyakkal szerelik össze, hogy minél alacsonyabb legyen a súrlódás. Ezek a csigák ideálisak olyan alkalmazásokhoz, ahol a kötélnek nagy terhelés alatt hosszú sugarat kell elérnie.

 

KBC csigák hengeres csapággyal magas munkabírással

A nagy munkaterhelésű KARVER csigák önkenős csapággyal vannak összeszerelve (teflonbevonatú pvc), ezzel biztosítva a nagy munkaterhelést és szakadási erősséget méretarányosan. Ezek a csigák ideálisak az olyan alkalmazásokhoz, melyeknek magas terhelés alatt rövid sugarat kell elérniük.

Hangzavar a keleti medencében Előző

Hangzavar a keleti medencében

Lesz vizünk hajózni Következő

Lesz vizünk hajózni