Siófok  24.1  •  13.9 kn       

Keszthely  20.9  •  6 kn       

Balatonfüred  23.8  •  8.7 kn       

Balatonboglár  23.9  •  17.3 kn       

Orfű  16  •  20 kn       

Velencei-tó  24.7  •  14.4 kn       

Tiszafüred  24.6  •  6.5 kn       

Mályi-tó  25.5  •  7 kn       

2024. május 21., kedd

BAHART adomány a Siófoki Gondozási Központnak és tagszervezeteinek!

Ez a cikk több mint egy éve frissült legutóbb. Elképzelhető, hogy a benne szereplő információk mára elavultak, vagy az esetleg megadott hivatkozások már nem működnek, vagy már más tartalomra mutatnak mint a megjelenés időpontjában.

BAHART adomány a Siófoki Gondozási Központnak és tagszervezeteinek!

BAHART adomány a Siófoki Gondozási Központnak és tagszervezeteinek!

Teherautónyi adományt gyűjtött össze és adott át a BAHART a Siófoki Gondozási Központnak és tagszervezeteinek!

Mosolygó gyerekek és a siófoki családsegítő munkatársai nyitották ki annak a kisteherautónak az ajtaját, melybe több tíz doboznyi játékot, ruhát, könyvet gyűjtött össze a Balatoni Hajózási Zrt. Siófok Város Gondozási Központja és tagszervezetei javára. A Társaság, mint a Balaton régió felelős szolgáltatója igyekszik a lehetőségeihez mérten támogatni a Balaton térségében, így Siófokon is a rászorulókon segítő szervezeteket, intézményeket.

„A Balatoni Hajózási Zrt. társadalmi felelősségvállalásának célja olyan átfogó értékteremtés, amely egyaránt szolgálja a tulajdonosok, a vállalati működés különböző érintettjei és a társadalom egészének a javát.  Kiemelt fontosságúnak tartjuk a társadalmi szerepvállalást, a régióban folyó oktatási-, kulturális-, egészségügyi- és sporttevékenységek támogatását, az aktív részvételt a helyi társadalmi csoportok életében és felelősen kívánunk hozzájárulni környezetünk és lakóhelyünk értékeinek megóvásához.” – emelte ki Kollár József a BAHART vezérigazgatója.

Az adományokat 2016. szeptember 1. és szeptember 20. között gyűjtötte a Társaság a saját dolgozói körében, valamint a szeptember 17-18-án megrendezett Balatoni Hajós Fesztivál keretein belül. Rengeteg játék, téli gyermek és felnőtt ruha, cipő és könyv gyűlt össze, melyeket Kollár József a Balatoni Hajózási Zrt. vezérigazgatója személyesen adott át a Siófoki Gondozási Központ intézményvezető-helyettesének Sárváriné Vörös Viktóriának.

Az intézményvezető-helyettes asszony elmondta: „A tagszervezeteink – a családsegítő, ifjúság- és gyermekjóléti szolgálat, valamint az idősgondozással foglalkozó központ és a városi hajléktalan szálló – valamelyikénél biztosan jó helyre kerül az összegyűlt adomány. Örömmel fogadtuk a BAHART kezdeményezését, mellyel kicsit több figyelem irányul a térség hátrányos helyzetű, rászoruló embereire és példa lehet minden cég és magánszemély számára, hogy mindenki tehet a környezetében élőkért, a segítségre szorulókért. Ezeknek az embereknek sok örömteli pillanatot szereznek, és könnyebbséget jelentenek a mindennapi életükhöz a beérkezett felajánlások. Ezúton is köszönjük a BAHART akcióját, szervezését!” 

A szellemhajók ellepték Dél-Korea legnagyobb kikötőjét Előző

A szellemhajók ellepték Dél-Korea legnagyobb kikötőjét

Szégyenben tért haza a Titanic egyetlen japán túlélője Következő

Szégyenben tért haza a Titanic egyetlen japán túlélője