Siófok  16.6  •  2 kn       

Keszthely  15.9  •  3 kn       

Balatonfüred  16.3  •  0.9 kn       

Balatonboglár  16.6  •  1.9 kn       

Orfű  15  •  3 kn       

Velencei-tó  17.2  •  3.3 kn       

Tiszafüred  15.8  •  4.6 kn       

Mályi-tó  15.2  •  2.6 kn       

2023. június 09., péntek

A Siófok katamaránnal érkezett Balatonfüredre a BAHART félmilliomodik személyhajó utasa

Ez a cikk több mint egy éve frissült legutóbb. Elképzelhető, hogy a benne szereplő információk mára elavultak, vagy az esetleg megadott hivatkozások már nem működnek, vagy már más tartalomra mutatnak mint a megjelenés időpontjában.

Fokozódó kereslet a hajózási lehetőségek, az idei szezonra megújult és kibővült hajós programkínálat iránt.

A Siófok katamaránnal érkezett Balatonfüredre a BAHART félmilliomodik személyhajó utasa

A sajtó és a füredi utazóközönség jelenlétében köszöntötte a BAHART a 2016. évi félmilliomodik személyhajó utasát augusztus 11-én délelőtt Balatonfüreden. A szerencsés utas kilétére csak a helyszínen derült fény, ahol értékes nyereménnyel jutalmazta utasa bizalmát a Társaság. Pásztor László tótkomlósi lakos és családja a 11.30-kor Siófokról befutó menetrendi hajóról leszállva vehette át a BAHART stratégiai partnerének, a MasterCard jóvoltából a 100.000 Ft-os nyereménycsekkjét.


„A 2016-os évben eddig több mint 35 ezer utassal többen vették igénybe a különböző személyhajózási szolgáltatásainkat, ami mintegy 8 %-os többletet mutat az előző év azonos időszakához képest. Ebből a növekedésből 25 ezren a menetrendi hajóinkat választották balatoni kirándulásaikhoz, a Siófok Balatonfüred-Tihany útvonalon például több mint 11%-os az utasforgalom növekedése idén.” Az utasszámnövekedés számos tényező együttes eredményeként jelentkezik az idei évben. Társaságunk a korábbi évekhez képest lényegesen intenzívebb kommunikációs, promóciós és marketing tevékenységet folytat a hajózási lehetőségek bemutatása céljából. Kommunikációs és marketing stratégiánk részeként újraépítjük a BAHART brandet, ennek megfelelően megújított arculattal találkozhatnak az érdeklődők, utasaink a kikötőkben, hajóinkon, óriásplakátokon, kiadványainkban. Néhány hete indult a BAHART megújított honlapja is, mely napi 5-6e érdeklődőt, felhasználót szolgál ki. Jelentősen bővítettük a viszont-értékesítő partnerhálózatunkat is. A hajózási lehetőségek terén próbáltunk egy sor olyan módosítást, újítást eszközölni, melyekre a korábbi években is mutatkozott már eddig kiaknázatlan igény. A menetrendi személyhajózás tekintetében például számos ügyféligényt is figyelembe vettünk a menetrend kialakítása során. A menetrendi hajózást egyúttal újrapozicionáltuk, melynek keretében a hajózási élmény mellett a célállomások látnivalóira, programjaira, rendezvényeire is felhívjuk az utazók figyelmét.”mondta el az ünnepségen Dónucz László a Balatoni Hajózási Zrt. értékesítési és forgalmi igazgatója.

A BAHART, mint a Balaton motorja elkötelezett abban, hogy szolgáltatásaival összekösse a Balaton parti településeket, és látogatókat vigyen a települési programokra hajóival. A BAHART a megújult honlapján (www.balatonihajozas.hu) az összes hajózási szolgáltatásra kiterjedő hajózási lehetőség keresővel is segíti az utasok tájékozódását. A modern weblapon a célállomásokat jelentő Balaton parti települések látnivalóinak és aktuális programkínálatának bemutatásával a hajózni vágyók is meggyőződhetnek róla, hogy az élményhez Hajó visz!

Már félmillióan utaztak idén a balatoni komppal Szántódrév és Tihanyrév között Előző

Már félmillióan utaztak idén a balatoni komppal Szántódrév és Tihanyrév között

Már egymillió utas vette igénybe idén a balatoni kompokat! Következő

Már egymillió utas vette igénybe idén a balatoni kompokat!