Siófok  9.4  •  13.9 kn       

Keszthely  7.9  •  12 kn       

Balatonfüred  9.1  •  16.5 kn       

Balatonboglár  8.7  •  14.9 kn       

Orfű  12  •  12 kn       

Velencei-tó  9.3  •  12.7 kn       

Tiszafüred  11  •  12.7 kn       

Mályi-tó  10.7  •  10.4 kn       

2024. április 23., kedd

Solaris Yachts - vitorlázóknak építve 1974 óta

Solaris Yachts - vitorlázóknak építve 1974 óta

Ez a cikk több mint egy éve frissült legutóbb. Elképzelhető, hogy a benne szereplő információk mára elavultak, vagy az esetleg megadott hivatkozások már nem működnek, vagy már más tartalomra mutatnak mint a megjelenés időpontjában.

A minőségi vitorlások gyakorlatilag mind egyediek, mivel megrendelőik igényeit a legmesszemenőbbekig kiszolgálják, a tulajdonosok saját ízlésére és technikai szükségleteire szabják az új hajókat.

A Solaris Yachts nagyteljesítményű, sportos luxusvitorlásai már Magyarországon is elérhetőek a Pannon Yacht forgalmazásában. A minőségi vitorlások gyakorlatilag mind egyediek, mivel megrendelőik igényeit a legmesszemenőbbekig kiszolgálják, a tulajdonosok saját ízlésére és technikai szükségleteire szabják az új hajókat.

A minőség és a kidolgozottság a Solaris Yachts világszerte ismert és elismert különlegessége, melyhez a faanyagok kifinomult választéka és a gondos kézi megmunkálás társul. A végeredmény összetéveszthetetlen, elegáns profilú hajók, amelyek kiváló vitorlázási tulajdonságokkal rendelkeznek, funkcionálisak és hosszú élettartamuk megkérdőjelezhetetlen. Jelenleg a Solaris 40–112 láb közötti jachtokat készít, melyek mindegyikét Javier Soto Acebal és a Solaris saját dizájncsapata tervezte.

Az elmúlt 40 év során épített összes Solaris jacht még mindig használatban van, mivel a hajók tervezésekor és építésekor a kezdetektől kiemelkedően fontos volt, hogy az idő múlásával is megőrizzék minőségüket, és eredeti hatékonyságukat. A Solaris hajói még öt év után is mintha újak lennének, minőségük nem változik. 

A vállalat eddig több mint 700 jachtot gyártott. Jelenleg 11 modell érhető el a márka kínálatában, a 40, 44, 47, 50, 55, 60 modellek, valamint a performance cruiser range: 64RS, 68 RS, 74RS, 80 RS, 111 RS.

Fotók: Solaris Yachts

További információ:
Pannon Yacht
 

Hyéres: Mindhárom Magyar Laseres az aranycsoportban Előző

Hyéres: Mindhárom Magyar Laseres az aranycsoportban

Hyéres, Olimpiai hét: Most nem igazán jött össze Következő

Hyéres, Olimpiai hét: Most nem igazán jött össze