Siófok  18.9  •  1.7 kn       

Keszthely  13.9  •  0 kn       

Balatonfüred  18.5  •  3.5 kn       

Balatonboglár  18.9  •  1.3 kn       

Orfű  16  •  0 kn       

Velencei-tó  21.4  •  2.6 kn       

Tiszafüred  17.5  •  3.6 kn       

Mályi-tó  17.1  •  0.2 kn       

2023. június 02., péntek

Érmeket hozott a Húsvéti nyúl Koperben

Érmeket hozott a Húsvéti nyúl Koperben

Ez a cikk több mint egy éve frissült legutóbb. Elképzelhető, hogy a benne szereplő információk mára elavultak, vagy az esetleg megadott hivatkozások már nem működnek, vagy már más tartalomra mutatnak mint a megjelenés időpontjában.

10 nemzet összesen hetvenhat 29er párosa - köztük tíz magyar egység - versenyzett a szlovéniai kikötővárosban, változatos körülmények között.

A 29er Európa Kupa-sorozat újabb állomásán U17-ben Kis-Szölgyémi Soma- Juhász András Sámuel (Kereked Vitorlás Klub Csopak) nyert, összetettben pedig a kiváló 3. helyet érték el. 

10 nemzet összesen hetvenhat 29er párosa - köztük tíz magyar egység - versenyzett a szlovéniai kikötővárosban, változatos körülmények között. A húsvét vasárnap véget ért versenyen összesen 12 futam alapján hirdettek végeredményt.

A lányok között Kis-Szölgyémi Luca-Ugron Hanga (Kereked Vitorlás Klub Csopak) 4. lett, míg Juhász Emília és Lacza Boróka (Kereked) az 5. helyet szerezte meg. A fiúk között remeklő Kis-Szölgyémi - Juhász páros mellett említésre méltó a Tóth-Borda páros (Spartacus Vitorlás Egylet) teljesítménye is: az abszolút 11. helyen zártak, sajnos egy fekete zászlós kizárásuk is volt a verseny során.

Nyolc  futamot gyenge- középszélben, négyet pedig kifejezetten erős szélben rendeztek meg. A Húsvét vasárnap 30 csomós viharral köszöntött be, ebben természetesen már nem volt futam. 

További magyar eredmények itt:

https://dgmtw3im3szoe.cloudfront.net/articles/content/xhyS71j9WZCiKcSV/ermeket-hozott-a-husveti-nyul-koperben-9Kk9m9.pdf

Kép: Uros Kekus Kleva

visyla

Véget ért a Dragon EB San Remo - ban Előző

Véget ért a Dragon EB San Remo - ban

Bite Pál a 11. helyen végzett a Gardán Következő

Bite Pál a 11. helyen végzett a Gardán