Siófok  20.5  •  16.4 kn       

Keszthely  21.9  •  12 kn       

Balatonfüred  20.2  •  10.4 kn       

Balatonboglár  20.5  •  16 kn       

Orfű  22  •  13 kn       

Velencei-tó  22.7  •  16.4 kn       

Tiszafüred  23.3  •  11.4 kn       

Mályi-tó  19.3  •  11.3 kn       

2023. március 24., péntek

Szerencsésen megérkeztek, holnap már edzeni is tudnak olimpikonjaink

Szerencsésen megérkeztek, holnap már edzeni is tudnak olimpikonjaink

Ez a cikk több mint egy éve frissült legutóbb. Elképzelhető, hogy a benne szereplő információk mára elavultak, vagy az esetleg megadott hivatkozások már nem működnek, vagy már más tartalomra mutatnak mint a megjelenés időpontjában.

Bár az utazás nem okozott nagy kihívást senkinek szerencsére, ám az országba belépésnél nem volt mindenki fortuna kegyeltje.

Tegnap megérkezett az olimpia helyszínére a magyar vitorlás csapat is. Bár az utazás nem okozott nagy kihívást senkinek szerencsére, ám az országba belépésnél nem volt mindenki fortuna kegyeltje. A csapatvezető Kelemen Tamás például hét órát várakozott, miután a leszállást követően elindulhatott a szállásra. A sportolóknak ennyire nem volt macerás a belépés, ami mindenképpen jó hír.  

„A mai napon már sokat haladtunk előre. Átvettük a hajókat, regisztráltuk a motorosokat, így minden készen áll arra, hogy a holnapi napon már edzéseken vehessenek részt a versenyzők. Berecz Zsombinak még kell egy kicsit dolgoznia a hajójával, de Érdi Mária és a Vadnai-testvérek már a vízen kezdhetik majd a napot. Egyelőre a tervek szerint haladunk.” – mondta Kelemen Tamás csapatvezető, akit a helyszínen értünk utol.

Csapatunk szállásán sem fog múlni semmi, ami viszont még nagyon döcögősen megy, hogy a helyiek sincsenek tisztában azzal, hogy a koronavírus elleni védekezés miatt meghozott szabályokat hogyan tartsák, illetve tartassák be a résztvevőkkel. Ahogy Kelemen Tamás fogalmazott: reméljük, hogy ebbe is belerázódnak majd hamarosan.

Félidőben Németh Doma magabiztosan vezeti a Finn Junior VB mezőnyét Előző

Félidőben Németh Doma magabiztosan vezeti a Finn Junior VB mezőnyét

Tokióból jelentjük - Hosszú út, hajóátvétel, edzés, maszk Következő

Tokióból jelentjük - Hosszú út, hajóátvétel, edzés, maszk