Siófok  18.9  •  3.5 kn       

Keszthely  16.9  •  5 kn       

Balatonfüred  18.5  •  1.7 kn       

Balatonboglár  18.9  •  5 kn       

Orfű  17  •  3 kn       

Velencei-tó  18.8  •  3.7 kn       

Tiszafüred  21.1  •  9.2 kn       

Mályi-tó  19.4  •  10 kn       

2022. augusztus 09., kedd

MAGYAR EZÜSTÉREM A MELGES 32 ARGENTARIO VERSENYEN!

MAGYAR EZÜSTÉREM A MELGES 32 ARGENTARIO VERSENYEN!

Ez a cikk több mint egy éve frissült legutóbb. Elképzelhető, hogy a benne szereplő információk mára elavultak, vagy az esetleg megadott hivatkozások már nem működnek, vagy már más tartalomra mutatnak mint a megjelenés időpontjában.

A vírus hatása miatt csak hat hajó indult, de az év hátralévő versenyein reményeik szerint több hajóval tudják majd összemérni tudásukat a magyar csapat tagjai

Az Olaszországban rendezett Melges 32 one design versenyen a Farfallina csapata ezüstérmet szerzett. A vírus hatása miatt csak hat hajó indult, de az év hátralévő versenyein reményeik szerint több hajóval tudják majd összemérni tudásukat a magyar csapat tagjai. A Schatz Árpád kormányozta Farfallina a mostani helyezést jó eredménynek tekinti, amit komoly felkészülés előzött meg tavasszal a Balatonon. A tengeri, erős szeles viszonyokat egy idei edzőtáborban tudták gyakorolni tavasszal a magyar tengeren, így ez számukra nem volt ismeretlen. Felkészülten vágtak neki a versenynek.

Küzdelmes percek, felettébb izgalmas pillanatok övezték a versenyt – kezdte beszámolóját Schatz Árpád, aki hozzátette: a három napos versenyen az összeszokott, több profi vitorlázóból álló  csapat az összes idegvégződését használva szállt minden nap a hajóra. A Melges 32 osztályban szoros küzdelemben - másodpercek leforgása alatt - lehet helyeket veszíteni, de a csapat akarata és a helytállás példaértékű volt, aminek meg is lett az eredménye. Ez az az eredmény, ami a csapatban minimum benne van. Köszönjük a szurkolást és a figyelmet. A Farfallina csapat tagjai a 2021-es Cala Galera Argentario versenyen: Schatz Árpád, Ian Ainslie, Czégai Péter, Weöres Szabolcs, Sabján Annamária, Kovács Áron, Gecse Balázs, Kovács Márton.

A közvetítés posztjait Fodor Helga szerkesztette

Csapatfotó: Melges 32 Zerogradinord

A „Négy tó” közül már egy címet bezsebelt a Raffica Előző

A „Négy tó” közül már egy címet bezsebelt a Raffica

Lackó Sára szerepelt a legjobban az Optimist Európa-Bajnokságon! Következő

Lackó Sára szerepelt a legjobban az Optimist Európa-Bajnokságon!