Siófok  18.9  •  3.5 kn       

Keszthely  16.9  •  5 kn       

Balatonfüred  18.5  •  1.7 kn       

Balatonboglár  18.9  •  5 kn       

Orfű  17  •  3 kn       

Velencei-tó  18.8  •  3.7 kn       

Tiszafüred  21.1  •  9.2 kn       

Mályi-tó  19.4  •  10 kn       

2022. augusztus 09., kedd

Lackó Sára szerepelt a legjobban az Optimist Európa-Bajnokságon!

Lackó Sára szerepelt a legjobban az Optimist Európa-Bajnokságon!

Ez a cikk több mint egy éve frissült legutóbb. Elképzelhető, hogy a benne szereplő információk mára elavultak, vagy az esetleg megadott hivatkozások már nem működnek, vagy már más tartalomra mutatnak mint a megjelenés időpontjában.

Cádiz az Atlanti-óceán partján a Cádizi-öbölbe benyúló félszigeten fekszik, és népes magyar küldöttség is megcsodálhatta a gyönyörű kis várost, valamint a helyi adottságokat is.

A kis andalúziai város, Cádiz volt a házigazdája az Optimist hajóosztály idei Európa-bajnokságának. Cádiz az Atlanti-óceán partján a Cádizi-öbölbe benyúló félszigeten fekszik, és népes magyar küldöttség is megcsodálhatta a gyönyörű kis várost, valamint a helyi adottságokat is.

A mieink közül Lackó Sára szerepelt a legjobban, aki a 116 fős mezőnyben, az aranycsoportba jutva,  végül az 51. helyen zárt. Egy 10. hely volt a legjobbja a tíz futam során, amire nagyon büszke lehet. Fehér Szonja a 81., Pőcze Annamária a 83., míg Bartos Betti a 90. helyen végzett a kontinensviadalon. Az Európa-bajnok a görög Kleopatra Anastassiou lett.

A fiúknál öt magyar indulóért szoríthattunk. A legjobb helyezést végül Jandl Rómeó érte el, aki a 81. lett a nagyon erős mezőnyben. Gulyás Bálint a 87., Siklósi Mór a 105., Zarándy Martin a 107., míg Csőregh Máté a 126. helyen végzett. A fiúknál 155 résztvevője volt az Európa-bajnokságnak és a spanyol Xavier GARCIA OLLE nyakába akasztották az aranyérmet.

EREDMÉNYEK

MAGYAR EZÜSTÉREM A MELGES 32 ARGENTARIO VERSENYEN! Előző

MAGYAR EZÜSTÉREM A MELGES 32 ARGENTARIO VERSENYEN!

Erőpróba a javából, ilyen volt az OP EB az Atlanti óceánon Következő

Erőpróba a javából, ilyen volt az OP EB az Atlanti óceánon