Siófok  23.9  •  3.7 kn       

Keszthely  22.1  •  2 kn       

Balatonfüred  23.4  •  7 kn       

Balatonboglár  23.3  •  2.3 kn       

Orfű  20.2  •  3.1 kn       

Velencei-tó  22.2  •  2.6 kn       

Tiszafüred  22.1  •  6 kn       

Mályi-tó  20.7  •  5 kn       

2021. július 30., péntek

Berecz Zsombor második lett Palma de Mallorca - n

Ez a cikk több mint egy éve frissült legutóbb. Elképzelhető, hogy a benne szereplő információk mára elavultak, vagy az esetleg megadott hivatkozások már nem működnek, vagy már más tartalomra mutatnak mint a megjelenés időpontjában.

Berecz Zsombor második lett Palma de Mallorca - n

Berecz Zsombor második lett Palma de Mallorca - n

A magyar világbajnok finnes felkészülési versenyen előzte meg a londoni bronzérmest és végzett a junior világbajnok mögött.

Az ismét Palma de Mallorcán edzőtáborozó magyar finnes világbajnok Berecz Zsombor ezüstérmet szerzett a Palma Finn Cup nevű versenyen. A Real Club Nautico de Palma (RCNP) szombaton véget ért versenyén közepes és könnyű szélben hét futamot rendeztek, ezek közül Berecz kettőt megnyert, négy második helyet futott, a kiesője egy 3. pozíció volt.

A versenyt a spanyol junior világbajnok Joan Cardona Mendez nyerte egyetlen ponttal Berecz előtt, a harmadik a 2012 olimpia bronzérmese, a 2017-es balatonföldvári Gold Cup ezüstérmese, ugyanabban az évben európabajnok francia Jonathan Lobert lett. A mezőny nem volt túl nagy, de nem is volt gyenge: indult még Berecz horvát edzőpartnere, a világranglistán 30. Nenad Bugarin, valamint a 20. spanyol Alejandro Muscat.

Berecz olimpia a felkészülése a tervek szerint folyik,  január közepétől február elejéig edzőtáborozott Palmán, majd pár napos itthoni tartózkodás után utazott vissza és legközelebb március közepén jön haza az olimpia konténer berakodása miatt ugyancsak legfeljebb pár napra. Következő versenye a Trofeo Princesa Sofia március 27-től április 4-ig szintén Palma de Mallorcán, majd ugyanott az idei világbajnokság május 9. és 16. között.

részletes eredményeket itt lehet nézni.

Eldőlni látszik a Vadnai fivérek Olimpiai párbaja Előző

Eldőlni látszik a Vadnai fivérek Olimpiai párbaja

Vadnai Benjamin egy lépéssel közelebb Tokióhoz Következő

Vadnai Benjamin egy lépéssel közelebb Tokióhoz