Siófok   •  7 kn       

Keszthely   •  9 kn       

Balatonfüred   •  7 kn       

Balatonboglár  4.5  •  9 kn       

Orfű   •  2 kn       

Velencei-tó   •  6.6 kn       

Tiszafüred  9.6  •  4 kn       

Mályi-tó  6.6  •  3.8 kn       

2021. január 23., szombat

Újabb 4 évig biztosan lesz Tramontana-Sennebogen Kupa

Ez a cikk több mint egy éve frissült legutóbb. Elképzelhető, hogy a benne szereplő információk mára elavultak, vagy az esetleg megadott hivatkozások már nem működnek, vagy már más tartalomra mutatnak mint a megjelenés időpontjában.

Továbbra is a 2015-ben kibővült és teljesen megújult Hajógyári Kikötő ad otthont az egyre népszerűbb versenynek.

Újabb 4 évig biztosan lesz Tramontana-Sennebogen Kupa

Az erről szóló megállapodást Michael Seiferling úr a Hajógyári Kikötő ügyvezető igazgatója és Wonke Péter úr a Tramontana Yacht Club Egyesület elnöke a héten írta alá. A 4 évre szóló együttműködési megállapodás alapján az Egyesület továbbra is a megszokott színvonalon rendezheti a versenyt, melyben továbbra is biztos partner a Hajógyári Kikötő.

A Tramontana hajóval, legénységével és az egyesülettel régi kapcsolatunk van. A hajó közel 20 éve áll a kikötőben. A Tramontana-Sennebogen kupa kapcsán 6 éves együttműködés van mögöttünk. Az elmúlt 6 év sikere alapján döntöttünk úgy, hogy újabb 4 évre támogatjuk a versenyt. – mondta a megállapodás aláírása kapcsán Seiferling úr, aki egyben a Sennebogen cégcsoport magyarországi cégének a vezetője is. 

Wonke Péter az együttműködés kapcsán kiemelte, hogy az a változás, amin az évek során a Hajógyári Kikötő átment egyedülálló. Itt élve, átélve a változásokat látszik a tulajdonosok gondolkodása, értékrendje, mely a legmagasabb elvárásoknak is megfelelő, ugyanakkor családias hangulatú kikötő létrehozására irányult. Ez a terv jól sikerült, és büszkék vagyunk arra, hogy egy ilyen színvonalú kikötőben adhatunk otthont a versenynek és láthatjuk vendégül a résztvevőket. 

Egy hónap múlva, 2016. június 11-én, szombaton 10 órakor lesz az idei verseny rajtja (az időpontot jó, ha már most mindenki bejegyzi a naptárába)

A rendezők már péntek este várják a nevezőket a Balaton egyik legmodernebb és legnagyobb kikötőjében.

A verseny névadója a Sennebogen cégcsoport, amely már hosszú évek óta működik együtt a Tramontana-val. A szervezők mintegy 50-60 egységet várnak a regattára, amelyre a Hajógyári Kikötővel együttműködve a Tramontana Yacht Club Egyesület rendezésében kerül sor. 

Külön rangot ad az eseménynek, hogy a Tramontana-Sennebogen kupa az Összevont Cirkáló osztály éves bajnoksági sorozatának egyik futama, valamint a Regina Kupa túrafutama is egyben. 

A verseny további támogatója csopaki Szent Donát pince és Márga Bisztró, mely az északi part egyik legkiválóbb vendéglátóhelye ahol megtalálható a saját készítésű szörpökön és lekvárokon kívül a Tramontana-ról elnevezett cuveé is. 

További támogatók: NEA, Grand Canyon Pub, Pipers Communication.

Szakmai partner: Magyar Vitorlás Szövetség 

Versenykiírás

 
Orvos Kupa és Fritz Segel Tour azonos időben, közös pályán, külön értékelve! Előző

Orvos Kupa és Fritz Segel Tour azonos időben, közös pályán, külön értékelve!

Első vízre szállás, első méterek, első verseny. Következő

Első vízre szállás, első méterek, első verseny.