Siófok  12.2  •  8 kn       

Keszthely  12.9  •  6 kn       

Balatonfüred  11.9  •  4.4 kn       

Balatonboglár  12.3  •  8.3 kn       

Orfű  14  •  6 kn       

Velencei-tó  14.4  •  7 kn       

Tiszafüred  14.4  •  4.3 kn       

Mályi-tó  12.9  •  4.9 kn       

2024. április 26., péntek

Orvos Kupa és Fritz Segel Tour azonos időben, közös pályán, külön értékelve!

Ez a cikk több mint egy éve frissült legutóbb. Elképzelhető, hogy a benne szereplő információk mára elavultak, vagy az esetleg megadott hivatkozások már nem működnek, vagy már más tartalomra mutatnak mint a megjelenés időpontjában.

A két verseny évek óta testvériesen megfér egymás mellett, ami ritka, hiszen egy szakmai regatta és egy populáris nyílt túraverseny két teljesen különböző műfajt testesít meg.

Orvos Kupa és Fritz Segel Tour azonos időben, közös pályán, külön értékelve!

Idén, május 28-án a Balatonfői Yacht Clubban kerül megrendezésre az Orvos Kupa és a Fritz Segel Tour, közös pályán, de külön értékelve.

Mindkét versenynek megvan a maga vezéralakja, Székely Róbert az Orvos Kupa hazai jogtulajdonosa és Szombati Péter a Fritz Segel itthoni képviseletének vezetője, akik talán maguk sem gondolták, hogy a vitorlás társadalom egyszer így, közösen könyveli el regattáikat.

A Fritz Segel Tour évekkel ezelőtt nyílt napnak, ügyféltalálkozónak indult és az eltelt hat év alatt lett belőle nyílt túraverseny. Örülök, hogy így alakult, számunkra ideális az Orvos Kupával való közös rendezés, hiszen ezzel egy prémium regatta partnereként is megjelenünk. A nyitás szintén jó ötlet volt, hiszen ma már bárki indulhat a versenyen nem csak a Fritz Segel ügyfelek. Fontos számunkra, hogy más márkákat használók is megismerjék a mi termékeinket, lássák a vízen verseny közben. A verseny nyílttá tétele persze hordoz magában némi pikantériát is, hiszen nem kizárt, hogy a Fritz Segel Tour győztese egy másik neves vitorlagyártó csapata lesz. Idén úgy döntöttünk, hogy a szokásos tombola ajándékok mellett a nevezési díj egy részét átvállaljuk, így a mi versenyünkön indulók is az Orvos Kupa szolgáltatásait kapják a megszokott nevezési díj ellenében. Bízom benne, hogy az időjárás idén is kegyes lesz hozzánk és kiváló vitorlázóidővel kecsegtet – mondta Szombati Péter a verseny kapcsán.

Nekem az első perctől tetszett a regatták házasításának ötlete, számunkra a Volvo vagy a Fritz Segel olyan márkák, amik erősítik a StapleCare és a SurgiCare névadók által képviselt minőséget. Az Orvos Kupa résztvevői is egyre több területről érkeznek, az orvos szakma széles spektrumban képviselteti magát, ami talán annak is köszönhető, hogy idén nyolcadik alkalommal rendezzük meg a versenyt – nyilatkozta kérdésünkre Székely Róbert.

A versenyekről minden információ megtalálható, a www.orvoskupa.hu honlapon, ahol előnevezés is leadható.

Évadnyitó eredmények Előző

Évadnyitó eredmények

Újabb 4 évig biztosan lesz Tramontana-Sennebogen Kupa Következő

Újabb 4 évig biztosan lesz Tramontana-Sennebogen Kupa