Siófok  17.9  •  3 kn       

Keszthely  15.9  •  11 kn       

Balatonfüred  16.9  •  4.2 kn       

Balatonboglár  16.1  •  7.5 kn       

Orfű  19  •  7 kn       

Velencei-tó  20.3  •  5.3 kn       

Tiszafüred  24.9  •  6.5 kn       

Mályi-tó  21.4  •  3.5 kn       

2023. szeptember 23., szombat

Sikeres volt a 6. Kékpántlika Windows - Nagydíj

Ez a cikk több mint egy éve frissült legutóbb. Elképzelhető, hogy a benne szereplő információk mára elavultak, vagy az esetleg megadott hivatkozások már nem működnek, vagy már más tartalomra mutatnak mint a megjelenés időpontjában.

11 órakor a füredi móló elől gyenge dél-délkeleti szélben rajtolt a fiatalok különleges távolsági versenye a 6. Kékpántlika Windows Nagydíj. A hajtóerő később sem jutott bőséggel a pályára.

Sikeres volt a 6. Kékpántlika Windows - Nagydíj

10 db 420-as, 6 db Cadet, 12 db Laser 4.7, 6 db Laser Radial és 51 db OP versenyzett, összesen 85 hajó.

A versenyt abszolút sorrendben természetesen a 420-asok uralták. Győzött a tihanyi Polgár Lukács - Rácz Levente kettős. A legjobb lány csapat ötödikként ért célba: Kendeh Lili és Sándor Anna (THE).

A legjobb Laser Radiálos a 8. helyen érkező Vadnai Jonatán (BYC) lett, aki bő hete Laser 4.7 U 16-os világ-, és Európa-bajnok lett.

A Laser 4.7-esek között Veisse Zoltán (MVM) érkezett elsőként, a lányok közül Hevesi Panka (Procelero SE), míg a Cedetok között Horváth Balázs és Bánkszky Botond érdemelte ki az aranyérmet. Közvetlenül mögötük ért célba a leggyorsabb lány páros, Hoffmann Luca és Litkey Janka. Mindannyian a THE versenyzői.

Az Optimistek népes mezőnyében a serdülők között Papp Dani (Procelero SE) és klubtársa Tóth Hanna Panna, az ifjúságiak közül pedig Csébfalvi András (Kereked SE) és Formanek Liza a Spartacus VE versenyzője  diadalmaskodott.  

6. Kékpántlika Windows Nagydíj abszolút sorrend
6. Kékpántlika Windows Nagydíj osztályonkénti sorrend

2.sz VERSENYRENDEZŐI  KÖZLEMÉNY Előző

2.sz VERSENYRENDEZŐI KÖZLEMÉNY

Bajnokság vagy mentés? Következő

Bajnokság vagy mentés?