Siófok  14.8  •  7.1 kn       

Keszthely  11.9  •  3 kn       

Balatonfüred  13.2  •  5.4 kn       

Balatonboglár  12.1  •  5.2 kn       

Orfű  14  •  7 kn       

Velencei-tó  13.5  •  11.1 kn       

Tiszafüred  12.2  •  6.7 kn       

Mályi-tó  12.9  •  3.2 kn       

2024. március 01., péntek

Pro Comitatu díj a Balatonfüredi Yacht Clubnak

Ez a cikk több mint egy éve frissült legutóbb. Elképzelhető, hogy a benne szereplő információk mára elavultak, vagy az esetleg megadott hivatkozások már nem működnek, vagy már más tartalomra mutatnak mint a megjelenés időpontjában.

A Balatonfüredi Yacht Club részére PRO COMITATU díjat adományozott Veszprém Megye Közgyűlés nevében Lasztovicza Jenő, a megyei közgyűlés elnöke.

Pro Comitatu díj a Balatonfüredi Yacht Clubnak

A díjat Veszprém megye sport életében a vitorlás sport érdekében, különösen az utánpótlás-nevelés, képzés és versenysport bázisként versenyrendezés területen vállalt kiemelkedő színvonalú egyesületi munka, és sportdiplomáciai tevékenység elismeréseképpen kapta a klub.

A Pro Comitatu díj Veszprém megye érdekében eredményesen tevékenykedő magánszemélyek és közösségek elismerésére, valamint Veszprém megye területén kiemelkedő munkát végzők szakmai tevékenységének elismerésére, amelyből évente legfeljebb 5 db adományozható.

A Balatonfüredi Yacht Club mellett a díjat dr. Drescher Edit, a Cholnoky Ferenc Kórház Reumatológiai és Mozgásszervi Rehabilitációs Centrum osztályvezető főorvosa, dr. Flórián Csaba, a Tapolcai Kórház Egészségügyi Nonprofit Kft. nyugalmazott ügyvezető igazgatója, Galánfi Ede matematika-fizika-ábrázoló geometria szakos nyugalmazott középiskolai tanár, és dr. Simon Attila a Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. vezérigazgatója vehette át Sümegen az 1848-49-es forradalom és szabadságharc 166. évfordulója alkalmából rendezett ünnepségen.
 

Interjú Brencsán Ábellel, az MVSZ versenysport menedzserével Előző

Interjú Brencsán Ábellel, az MVSZ versenysport menedzserével

Nagy lépés yardstick ügyben Következő

Nagy lépés yardstick ügyben