Siófok  9.4  •  7.1 kn       

Keszthely  7.9  •  0 kn       

Balatonfüred  9.1  •  4.4 kn       

Balatonboglár  9.2  •  4.3 kn       

Orfű  •  3 kn       

Velencei-tó  9.8  •  10.3 kn       

Tiszafüred  8.5  •  5.4 kn       

Mályi-tó  7.3  •  1.3 kn       

2024. április 25., csütörtök

Megújultunk

Ez a cikk több mint egy éve frissült legutóbb. Elképzelhető, hogy a benne szereplő információk mára elavultak, vagy az esetleg megadott hivatkozások már nem működnek, vagy már más tartalomra mutatnak mint a megjelenés időpontjában.

Figyelmesebb olvasóink talán már észrevették, hogy oldalunk az elmúlt napokban némileg megváltozott. Régi adósságunkat törlesztettük a hétvégén, mikor lecseréltük a Compass Magazin elmúlt 5 évben megszokott arculatát, rendszerét.

Megújultunk

Bár sokak szerint azzal sem volt probléma, a régi rendszer és az oldalak kialakítása egyre kevésbé felelt meg elvárásainknak, és jövőbeni céljainknak. Így kézenfekvő volt a váltás, az oldalt kiszolgáló rendszer frissítése, fejlesztése.

Öt év alatt - szerencsére - nagyon sok hírt, cikket termeltünk, így időszerű volt ezek kategorizálása, a régi anyagok elérhetővé tétele és kereshetősége. Ezen a téren ugyan van még kis munkánk (valamennyi anyag pár napon belül újra elérhető lesz), de immáron rovatokba rendszerezve is elérhetőek írásaink.
Cikkeinket, galériáinkat ezentúl a népszerű Disqus szolgáltatásán keresztül immáron Google, Facebook, Twitter azonosítóval is lehet kommentelni.

Örömmel jelentjük be, hogy a Vitorlázás Magazinnal való együttműköésünknek köszönhetően mostantól a Magazin egyes cikkei is felkerülnek majd oldalunkra, tovább bővítve a tartalmi kínálatot.
 
A munka természetesen itt még nem állt meg, hiszen a 2014-es esztendőre több kisebb-nagyobb újdonságot is tartogatunk Olvasóink számára. Pár napon belül valamennyi korábban már megszokott oldalunk újra elérhetővé válik (pl. eseménynaptár, vitorlás szótár), addig is köszönjük a türelmet!

Nyitják a Sió-zsilipet vagy nem nyitják? Ez itt a kérdés Előző

Nyitják a Sió-zsilipet vagy nem nyitják? Ez itt a kérdés

Az esőt megállítani Következő

Az esőt megállítani