Siófok  8.3  •  1.6 kn       

Keszthely  5.9  •  4 kn       

Balatonfüred  8.5  •  0.7 kn       

Balatonboglár  8.7  •  1.7 kn       

Orfű  •  4 kn       

Velencei-tó  •  3.3 kn       

Tiszafüred  5.2  •  1.3 kn       

Mályi-tó  6.7  •  1.2 kn       

2024. április 26., péntek

Az utolsó idei verseny!

Ez a cikk több mint egy éve frissült legutóbb. Elképzelhető, hogy a benne szereplő információk mára elavultak, vagy az esetleg megadott hivatkozások már nem működnek, vagy már más tartalomra mutatnak mint a megjelenés időpontjában.

Negyedik éve a Balaton legutolsó vitorlás versenye a balatonlellei Dér Kupa. Így lesz ez az idei évben is, hiszen november 6-án szombaton kerül megrendezésre a IV. Presenta Dér Kupa. A novemberi verseny egyben a Yardstick Trophy Nagyhajós Kupasorozat utolsó állomása is.

Az utolsó idei verseny!

A versenysorozat yardstick osztályaiban még nyílt küzdelem folyik a dobogós helyezésekért, így a Dér Kupa végeredménye döntően befolyásolhatja a pontverseny végeredményét.

A verseny kiírója a Lellei Vitorlás Egylet a yardstick osztályok és az abszolút befutó helyezettjeit is értékeli. A verseny díjait a Presenta Kft. biztosítja, a verseny fődíját a BL Apartments & Yachtclub üzemeltetője bocsátja rendelkezésre. A verseny fődíja, 2 fő részére két éjszaka félpanziós ellátással az ötcsillagos hévízi Lotus Therme Hotel & Spa-ban. A verseny valamennyi résztvevője a megszokott nevezési ajándékokon felül megkapja a Szélképek 2010 című kiadványt, mely Leiner András fotóin keresztül mutatja be a Lellei Vitorlás Egylet és a Yardstick Trophy Nagyhajós Kupasorozat idei regattáit.

A versenyre nevezni november 6-án, szombaton reggel 8-10 óra között lehet a helyszínen. A túrafutam 11 órakor rajtol a BL Apartments & Yachtclub előtti vízterületről.

A verseny ideje alatt a BL Apartments & Yachtclubban szállás bérelhető a reservation@blyachtclub.com címen. A hajók kikötői fogadásával kapcsolatban a kikoto@blyachtclub.com címen kapható felvilágosítás.

Kiírás

Ötödik lett Wild Joe! Előző

Ötödik lett Wild Joe!

Vitorlásversenyző tanfolyam Következő

Vitorlásversenyző tanfolyam