Siófok  35.7  •  4.5 kn       

Keszthely  29.9  •  8 kn       

Balatonfüred  34.7  •  3.9 kn       

Balatonboglár  30.1  •  6.5 kn       

Orfű  34  •  4 kn       

Velencei-tó  34.3  •  8.3 kn       

Tiszafüred  36.3  •  7.9 kn       

Mályi-tó  32.9  •  1.4 kn       

2024. július 14., vasárnap

Közép-Európa legnagyobb Helly Hansen márkaboltja nyílt a Fashion Streeten

Közép-Európa legnagyobb Helly Hansen márkaboltja nyílt a Fashion Streeten

A márka története egészen 1877-ig nyúlik vissza, amikor Helly Jüell Hansen tengeri kapitány megalkotta első vízálló ruhadarabjait a norvégiai Moss városában.

2023 októberében Közép-Európa legnagyobb Helly Hansen márkaboltja nyitotta meg a kapuit a Fashion Streeten, így már a hatodik márkaboltot köszönthetjük Budapesten. Az üzlet 190 nm-es méretét tekintve nemcsak nagyságával emelkedik ki, hanem ruházati és kiegészítő választékával is.

A márka története egészen 1877-ig nyúlik vissza, amikor Helly Jüell Hansen tengeri kapitány megalkotta első vízálló ruhadarabjait a norvégiai Moss városában. Népszerűsége hazánkban is töretlen, Budapesten a Westend, az Aréna Pláza, a MOM Park, az Allee és az Árkád márkaboltok mellett már a Fashion Streeten is megtalálhatjuk, 190 nm-en. Az üzletben, terjedelméből fakadóan a választék is egyedülálló, hiszen már olyan kategóriák különböző top kollekciói is megtalálhatók, amelyeket eddig még élőben nem láthattunk hazánkban, mint például az Odin vagy az Ægir.

Az Odin outdoor kollekció az elmúlt évtizedben folyamatosan fejlődött, profi síelők tesztelték a darabokat a legszélsőségesebb körülmények között, most pedig már a backcountry síelőknek is kedvez. Strapabíró ruhadarabok jellemzik a kollekciót, hogy viselője felkészült legyen a kiszámíthatlanságra. A Fashion Streeti márkabolt a csúcstechnológiájú, a norvég mitológia tenger istene után elnevezett Ægir offshore ruházattal a vitorlázás szerelmeseit szólíthatja meg.

A Helly Hansen Fashion Street márkabolt a Deák Ferenc utca 17. szám alatt várja a látogatókat.

Nyitvatartás:

Hétfő-csütörtök:10:00 - 20:00

Péntek-szombat: 10:00 - 21:00

Vasárnap: 10:00 - 18:00

Ha október, akkor Ruditrans 4 kezes! Előző

Ha október, akkor Ruditrans 4 kezes!

A Capella 70 - es cirkáló (Dávid Péter, Vöneky Ákos) nyerte a XIX. Rudi Trans 4 kezest Következő

A Capella 70 - es cirkáló (Dávid Péter, Vöneky Ákos) nyerte a XIX. Rudi Trans 4 kezest